Tak k PC jsem se dostal až nyní, jinak domů jsme dorazili okolo 13:00. Asi jako první chci pochválit auto, tento víkend fungovalo bezchybně a já si tak mohl sraz užít opravdu na plno (v Běšinách tomu tak nebylo). Jsem rád, že se mě podařilo dorazit už v pátek a stihl jsem tak hned po příjezdu zbourat pár kuželů při zručnosti. Pak už jsem byl tak vysušený z cesty, že pivo do mě padalo jedno za druhým a nakonec i nějaký ten panáček (díky Mexičanovi). Přednáška se Škodovkou k hranicím Činy byla super vůbec jsem nečekal jak to člověk bude hltat. Sobotní ráno bylo malinko rozlámané, ale v průběhu přípravy auta se to změnilo :D
Slalom i sprinty šli za mě velice dobře a to jak časově tak organizačně a musím pochválit i fungující časomíru a vše okolo.....včetně vyprošťovací služby. Škoda jen, že mě jeden dotyčný pán neudělal radost a nesundal tam při svých frajeřinkách tu značku zákaz vjezdu.
Parkování v Opočně na náměstí bylo super, jen jsem se těšil, že si udělám nějaké fotky a když jsme přišli z oběda stáli uprostřed náměstí pouze 3 škodovky a to ty naše :D
Soutěže v areálu jsem si taky užil......hlavně ,,honibrk" :)
Takže, jediné zklamání pro mě bylo, že po vyhlášení výsledků najednou 90% auta a lidí prostě zmizelo, pivo došlo a program taky skončil což asi chápu. Naštěstí šampaňské zdarma a hospoda v dosahu umožnili poklidné oslavy a tak nějak jsme to úspěšně završili.
Cesta domů byla v pohodě, až na to že jsem musel dělat návnadu Vrbovi a Zlíňákům což se povedlo, protože když jsem viděl toho pána jak se na mě dívá dalekohledem tak už jsem věděl co bude následovat. Když na mě vytáhl alkoholtestr tak jsem trošku znervózněl, ale oslavy nebyli tak velké a bylo to v pohodě. Po kontrole dokladů za mnou přišel a říká ,,Honzo doklady máte v pořádku a auto máte pěkné, taky jsem měl 125ku" Tak jsme ještě nakonec pokecali o digitachometru a jak se chystám letos s Rapidem do Chorvatska na dovolenou.....popřál mě šťastnou cestu a s úsměvem jsme se rozloučili.
Tak a ten už zbývá jen poděkovat Ondrovi a všem ostatním pořadatelům za perfektně zvládnutý super sraz a taky všem zúčastněným za Pohofestovou atmosféru.