www.autolamp.cz/indexfram
e.php?id=katalog
najdi autožárovky-reflektorové-
halogenové-H4 RANGE POWER +30 nebo plus 50%,mám druhým rokem a nemůžu nadávat,wattáž klasik a světlo krásně silný a bílý oproti normálním H4
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Světla váš názor nebo zkušenosti
-> Reeaper: Philips Blue Vision
-> Syny: hmm, lae jaký ty philipsky máš? kterej typ?
-> Reeaper: Jo a sou to klasicky 55W/60W

-> Reeaper: Mno ja sem je kupoval do 4 oka a to i ty vnitrni... Jedna stoji 250kc (neni to nejhorsi). Muzu potvrdit ze to oproti klasickej H4 znat opravdu je a dost! I svetlo zmeni barvu - neni tak zluty, ale jakoby vic zbela, ale zase na jako xenony
Ted to mam v tech ovalech a sviti to fakt moc pekne - jiny uz tam nepudou! Jo a mam je rok a zatim temer zadne znamky opotrebeni...
V nici je to jednoznacne dobra investice (dle me)

100W bych tam nedával.. to je utrpení pro protijedoucí, zvlášť, když se dají koupit 50W s větší svítivostí 
-> Syny: na těma Philipskama sem taky uvažoval.. fakt ot stojí za to? to sou normálně 55ky, že? ale ta cena je někde jinde

-> Syny: na těma Philipskama sem taky uvažoval.. fakt ot stojí za to? to sou normálně 55ky, že? ale ta cena je někde jinde

->Syny:To máš pravdu ale jako nouzovka dobrý.Nebo spíš jako zjištění příčiny
somo sem tam dal hned nové

somo sem tam dal hned nové

-> CERHY: myslis tu ledvinku? Normalne sem na zarovce prihnul ty plisky a pak zasunul do ty ledvinky a kontakt je dobrej, kazdopadne bych tam nikam nerval molitan, pac pak to tma jednou zajiskri a mas to v plamenech...
No máš ten konektor co se nasouvá na žárovku.Jsou tam takové 3 plíšky které se přimačkávají na kontakty tý žarovky.tak do těch konektorů aby tam byl větší přítlak těch plíšků

-> CERHY: do jakych otvoru?
Může to dělat i špatnej konektor
Já sem do těch otvorů narval molitan a svítí to pěkně

-> Pedros: jj jet proti někomu se 100w žárovkama je zážitek. A ještě když pak má i v přídavnejch taky 100w tak seš totálně slepej

-> zdenek: zkus zkontrolovat paraboly,umejt pěkně sklo zevnitř líhem..Podle mě je zbytečný rvát tam 100W,navíc ti co jedou proti tobě budou určitě děkovat 

Mno tydle zarovky ja bych tma osobne nerval - nemusely by to vydrzet kabely a dost praskaj - sou nachylny na chlazeni jizdou... Ja sem koupil novy svetla a do nich dal Philips Blue Vision a sviti to uplne paradne

Já tam mam 55W +30% svítivosti a v pohodě
spíš jestli nemáš v pytli paraboly

Ahoj pánové mám rapida,nesvítí moc dobře mám tam original žárovky H4 a tedka jsem tam dal H4 100/90W P43t, ted to svítí perfektně je krásně vidět.Zkoušel jste to někdo prosím vaše názory děkuji za odpovědi.