skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nutne potrebuji poradit !!
Díky chlapy za rady !!!
-> XtraiL: přebíjí ti to. relé je v háji
-> Syny: mno mám tam 15,5v na volno kolem 14,7v při dobíjení a oděru 40 a na volnoběh v pohodě zatím, ni se baterka o moc nevaří

-> Kuladmin 17.08.07 21:08:42: jj prebiji te elektrika... Jestli te tam pujde za jakychkoliv otacek vic jak 14,3V tak je to spatny...
Kuladmin 17.08.07 21:08:42 napsal:
Altik a nebo to rele proste ti to prebiji zmer napeti a budes to mit potvrzeny.moje řeč ale ele. je potvora co
Altik a nebo to rele proste ti to prebiji zmer napeti a budes to mit potvrzeny.moje řeč ale ele. je potvora co

Altik a nebo to rele proste ti to prebiji zmer napeti a budes to mit potvrzeny.
Nemate nekdo schema jak ma byt zapojene elektronicke rele dobijeni ?? chci to skontrolovat jestli je to dobre zapojene !!
-> kova: Prave ze jsem tam mel jednu baterku tak byla spatna a taky sla sni citit kyselina a ted jsem si sehnal druhou baterku a zase sni jde citit kyselina tak to podle me asi baterkama nebude !! Jako nebudu se hadat ale myslim si ze je to blbost aby odesli dve baterky !!!
no za jízdy nestartuješ ta se mi zdá logicky že startér to neni ,,,nastartuj a dej na bat. měřák jinak muze bejt vadná i ta baterka

O jakym relatku se bavis ???
Pokud myslis rele na dobijeni tak to jsem daval nove z duvodu ze mi dobijeni neslo tak mam druhe !!
A dobijeni funguje v poho ale baterka se zahriva ....
Neda se stim jezdit kyselina je humus !!!
Pokud myslis rele na dobijeni tak to jsem daval nove z duvodu ze mi dobijeni neslo tak mam druhe !!
A dobijeni funguje v poho ale baterka se zahriva ....
Neda se stim jezdit kyselina je humus !!!
skus dát jiný relatko mně ta potvora rovnou odpálila baterku a půl ele. v celím autě čus
zahriva se mi baterka a kontakt na baterce + !!! Newim cim to muze byt ale baterka je nova a zacala sni citit kiselina !!! A kontakt + je horky ale neni opalena izovace ??? Dela to jen za jizdy !! Newite cim to muze byt ?? Docela nutne to potrebuji protoze v 21 hodin jedu pryc a tak se stim neda jezdit ....
Nebude to nahodou starterem ???
Diky za odpovedi ....
Nebude to nahodou starterem ???
Diky za odpovedi ....