skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
teplomer - blazni
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 09.09.2007 do 09.09.2007, založil/a bnjaro - bnzima
-> King: zkusim.. díky

-> Pavel P.: V tvým případě by to měla bejt špatná kostra přístrojovýho štítu. Čili vzít kus kabelu s očkem, očko chytit třeba pod palubkou spolehlivě do kastle a druhej konec připojit nejlíp přímo na kostru teploměru.
-> MerHanz: já to zatim nezkoumal, pač jí mám chvilku a nejezdim s ní zatim... ale jak se zbavim rapida tak se na to musim podivat.
-> Pavel P.: asi kostra, ale mně to dělalo porát, ať se dělal co chtěl a teď se mi taky akorám mr...dá ze strany na stranu. Takl zkusím to čidlo
mě to zase dělá u 130ky že když mám nastartováno a je to ohřáty tak když zapnu světla tak teplota poskočí o 10st. někdy o 5st. jak se tomu chce, asi to bude nějaká kostra..
TIez by som povedal ze je niekde uvolneny spoj.
Ja som mal podobny pripad akurat to bolo po mojom zasahu ked som z nedostatku miesta slabo utiahol matice drziace starter a teda aj ukostrenie motoru (silovym kablom priamo od kaslika s baterkou). Starter sa veselo kyval (ale motor roztocil bez problemov) a okolo 2t otacok chytil daku rezonanciu a vtedy sa mi jasila rucicka teplomeru.
Ja som mal podobny pripad akurat to bolo po mojom zasahu ked som z nedostatku miesta slabo utiahol matice drziace starter a teda aj ukostrenie motoru (silovym kablom priamo od kaslika s baterkou). Starter sa veselo kyval (ale motor roztocil bez problemov) a okolo 2t otacok chytil daku rezonanciu a vtedy sa mi jasila rucicka teplomeru.
-> bnjaro: volný drát na čidle
kua co posobi ze na neutrale mi hadze rucicku teplomera zo strany na stranu???? plus sa este aj mlzi ... mam sa obavat ?