skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kodování klíčku
prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 22.09.2007 do 01.10.2007, založil/a Vins - zrušená registrace
-> Vins: jak ti tu radí, budto servis , nebo někdo s diagnostikou kdo ti to provede, ovšem aby ti to někdo nakodoval, třeba ze známých, potřebuješ PIN k imobilizeru. Správně a normálně je na kovovém přívěšku u klíčů (vypadající jako psí známka), je to 4místné číslo. Bohužel, často se stává že nový majitel již tuto "známku" nedostane, jako třeba jeden z mých kamarádů. pak jedině zkrze servis zjistit (dobré servisy ti to zjistí zdarma, ale už jsem se setkal i s tím že chtěli obnos, a k mému překvapení ne malý) a pak teda s někým nakodovat, nebo to celé předat servisu (ale řeknou si docela o dost, alespon u nás ano)
-> Vins: Ano. Musíš ho přizpůsobit. Přijedeš do servisu, tam podle vinka zjistí z Boleslavi kód imobilizéru a místo jednoho klůíče přizpůsobí 2. V práci to mám na denním pořádku skoro

jj, nebo nekoho kdo ma diagnostiku aby ti je nakodoval.
Ahoj,mám náhradní klíč na feldu ale nemám ho nakodovaný,se auto s tím klíčkeí dat do aut. servisu nebo jak se to dělá???Dííky