skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co říkáte na tohle?
prohledat
22 příspěvků (zobrazeno 1 až 22) od 04.10.2007 do 05.10.2007, založil/a SOMALECEK (martin120)
pozor v učnovskej dilne sem pracoval taky a dily se dodavaly podle penez a prani zakaznika treba sem repasoval prasatka uplne na pytel misto toho aby si koupil new prasatka. ale to nezname ze se to v jinych pracovistich nedela
-> Syny: No, já sem nakonec dvě díry ve výfukovym potrubí provrtal skrz, vyřezal závity a místo šteftů tam mám nerezový šrouby skrz. U toho třetáho to nejde, tam jsem šteft jen měnil.
-> Syny: Prostě budeš povolovat, buď se vytočí matka a nebo šteft ze svodů a nebo to praskne

-> Syny: Tak když jedna je rozpadlá na sračku..tak tam dáš druhou taky jetou, a je to..prasárna první třídy, ale funguje to...
-> Pilot 105: -> charon: Myslim ty na spojy svody/vyfuk... Zavit uz tam neexistuje a je matka prirezla k tomu stevtu - to uz nikdy nikdo npovoli... Nevim jak se to vynda a nehodlam znicit svody

-> Syny: Štefty si vyměň sám a kup rovnou nerezové.;)
-> Syny: Štefty na hlave nebo na svodech? Na svodech to snad zvládneš sám, ne? Já sem si je taky měnil sám ... A vyráběl jsem je z toho co bylo doma po ruce. Už nikdy měděný samojistící matky na vejfuk ...
-> Nwkt: dyt to uz delam...
jediny co budu potrebovat v servisu je vymenit stevty svodech na vejfuk... Pac to uz ani nejsou stefty

-> Syny: Servisovat si auto sám
do servisu nikdy

-> davidm29: jedna pakna
a co to ma za vyznam?

Co bys chtěl, celkem normální praxe ne
*NO COMMENT*
Když se může v učňovských servisech měnit u bubnovejch brzd jenom jedna pakna, tak mě nic nepřekvapuje....
Když se může v učňovských servisech měnit u bubnovejch brzd jenom jedna pakna, tak mě nic nepřekvapuje....
jedná se o ten zaplácanej konektor, závada byla v oxidujících kontaktech svazku no a takhle ji vyřešili aniž by zjistili odkud se voda bere
-> Syny: éj veru hej,já su somár,pravda vzadu je vlevo

-> zdenekz: vepredu je ten vpravo predpokladam

-> Syny: vzadu ten svazek kabelů má vypadat jako ty ve předu.
-> zdenekz: kdyz my v tom asi nevidime vo co vubec de...
No chlapi,když si vemete,kolik chtěj za hodinu práce a za opravu,tak by to mohlo trochu vypadat.
Jinak hnus velebnosti
Jinak hnus velebnosti
-> SOMALECEK (martin120): neco nablemcany... Nic vic nevidim...
já tam teda nic nevidím

ještě jsem zapoměl, jedná se o opravu v záruční době