Help bezp. pasy z feldy

prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 31.01.2006 do 13.02.2006, založil/a rolls
řadit dle data
20:52:37
13.02.2006
rolls
-> PeterP136: heh...tiez ne zla idea, len to presit kua.... mno ale ja som si tiez myslel ze z feldy sa budu normalne zvinovat ale hovno, bud ix mam v blbej polohe aleno aj tie pasy su na hovno.....nejde to tak ako by malo. mohol by si sa mi na tom vasom vrakaci popozerat po tych pritikusoch na feldu? budem ti velmo vdacny, neponahla to nejak ale bolo by fajn keby uz boli, teraz musime stale ten protikus lovit10 inac ten vrakac v KE je fakt divoky, za motor zo 120 pytaju 5000 sk bez mihnutia oka a este mi tvrdi ze je to lacno kua
00:05:29
13.02.2006
PeterP136
-> rolls: To su pekni debili na tom vrakaci. Aj v BA vymysleli take volaco, ze disky nahadzu na kopu a potom triedia. ALe nastastei inac sa atu velmi nedotykaju. akurat vymontuju to co je ziadane. Najblbsie je to, ze ked nemas tei pasy v aute, tak nevies v akej polohe su namontovane. V shade su vodorovne ale na vrakaci som nasiel len tri druhy aut okrem feldy s rozstrihnutymi pasmi ktore mali navijaky tiez vodorovne. Keby som do shade nahodil pasy z takeho korejca, tak nimi ani nepohnem, lebo origo su pod celkom slusnym uhlom.

Ale mozes spravit nieco ako spravil otec s tymi pasmi z clia. Proste ich presil, takze teraz su so 120ckovym zacvakavatkom a protikusom. AKurat navijak s pasom je iny. Je to parada, lebo maju obmedzovac pritahu, takze ked si zapadnes do sedacky tak ta neskrtia ako povodne 120ckove. AKurat v tej 120cke nejako nechcu poriadne navijat, tak je to mozno zlym prostredim :). Nakoniec sa navinu, ale chvilku im to trva.
21:23:53
11.02.2006
rolls
-> PeterP136: som to nasiel v Avize, cislo uz nemam8 co uz, je to hajzlik ale mozem sa aj posrat a nic stym nenarobim. co sa tyka toho vrakaca, bol som na vrakaci v KE a tam mal na jednej kope pasy zo VSETKYCH aut, no proste som tam stravil pol hodiny a zabalil som to. a to este neboli sparovane s protikusom, to si si musel najst na druhej kope. a to nevravim aka bola sranda hladat k pasu par, mision imposible. ale asi tam este pojdem najst protikus z feldy, dufam ze sa mi to podari, ale ak by si mi to vedel najst v BA berem to okamzite! ono je problem tu na virte nieco kupit zo SR, ak neratam bixenony co som od pistu kupil a z CR chcalani su ochotny, to nieje problem ale dost sa to predrazi na postovnom, aj ked niektore veci clovek zozenie len z CR8 a zo SR je tu na virte celkom malo ludi a malokto niekto nieco predava8 este som zabudol, PatRS pradava priecny vyfuck, dufam ze mi na nom akurat maka1
14:03:11
11.02.2006
PeterP136
Nemozes napisat od koho si to kupil? Jednak su 2 litre skutocne privela, pretoze na nie prave lacnom BA vrakovisku som kupil pasy z clia 92rv za 350Sk kus komplet s cim som potreboval a navyse ta dobehol, lebo ti fakt predal zadne protikusy, lebo predne su len na kovovom drziaku. Tak aby sme vedeli akemu hajzlikovi sa vyhybat.
02:34:34
09.02.2006
Rabbit
Marek:

Taky si myslim, právě proto sem psal, že to neni dobrej nápad.
17:23:43
08.02.2006
Marek
-> Rabbit: k sedacce radsi ne, mohl bys pri bouracce vyletet ze sedackou i s drzaka sedacky...
03:05:57
07.02.2006
Rabbit
eště mě tak napadlo jestli ti neposlal zadní. Tam bych se těm látkovejm držákum nedivil.
02:51:02
07.02.2006
Rabbit
rolls:

Ono by to možná šlo přidělat k sedačce jako to má Felda. Mělo by tam bejt očko počítaný na kryty pojezdů. De jen o to jestli je to dobrej nápad.
18:28:30
01.02.2006
rolls
-> Rabbit: poslal mi to xlap aj s protikusom, stalo to 2000sk, co je mozno vela, ale co som netusil je to, ze na felde bol protikus na na kovovom drziaku ako som ja videl u par filciek ale na latkovom8 takze budem musiet niegde zohnat este jedny, ale na tom kovovom drziaku. inac sedi to bez problemov, akurat ten protikus lezi za rucnou brzdou, co si myslim nieje moc pohodlne pri zapinani ale ide to
00:37:44
01.02.2006
Rabbit
rolls:

Už je tam máš? Jak si řešil ten protikus, nebo máš feldí sedačky? A kolik tě stály?
19:04:52
31.01.2006
rolls
-> ps: dik...uz sa mi to podarilo...take drobnosti sa clovek musi naucit kua az je to neskutocne1
17:22:15
31.01.2006
petr s
-> rolls: Musíš ho dát do roviny jak je na autě
17:19:09
31.01.2006
rolls
cafte hosi. nevietie niekto ako mam postupovat ked chcem rozvinut pas z tej skatulky kde je natoceny? taham ako kon a nechce ani milimeter vyst von, naspet ide, ale von ani za boha. vie to niekto? dik dost to ponahla lebo zajtra musim do prace8
Extreme Tyres