Samonavijeci pasy - montaz

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 20.07.2006 do 01.08.2006, založil/a charon
řadit dle data
17:00:45
01.08.2006
charon
No mytky na samocvavijeci pasy a nejaky cepy tam uz pry byly z vyrobu, ale ja mel okolo tak shnito, ze jsem musel vsecko odriznout. napadlo me navarit matku na nejakej silnej plech a tu pak privarit do kastle normalne do z intereru (jako ze by do interieru koukala, ale kdybych to nekam oprel, tak mam strach z pevnosti, aby se mi to cely neurvalo, to muzu rovnou jezdit bez pasu.
14:25:35
31.07.2006
Shade Nouf
co jsem daval do sve byvale 120-ky samonavijaky a pak kdyz jsem koupil rapida tak jsem se koukal a lisi se jen v takovim plisku ktery se tam dava aby to v rapidovy pekne lezlo z tapecu ven a neposkodilo ho to......jinak ja si koupil novy srouby a matice(obycejny) a kdyz se vyvarovalo tak mi je tam kamos navaril a jsem vysmatej, pac kdyby jsem chtel novewj sroub tak zadnej problem-jsou tam obyc matky :)

jinak jestli jsi tam mel normalni pasy tak to tam pridelas......pasy jsou prichyceny nahore na sloupku a pak dole.......nahore to proste povolis a das tam tu cast kde se pas skrz ten kovovy bazmek provlika a kde vlastne bude koncovka pasu(co zaklapavas do protikusu vedle sedadla) a dole na ten sroub upevnis samotny samonavijak ale nejdriv tam dav druhy konec ktery ti visi ze sloupku. Dotahnes a trada to vyzkouset :) neni to zadna veda.........napsal jsem to sice polopate, ale ty si urcite poradis :)
23:00:49
29.07.2006
hymla
-> charon: no to je těžký radit v takovýhle situaci

na uchycení pásů je tusím 11ka (nebo 13ka) závit, ale je jemnej leteckej a nedá se sehnat a závitnici nikdo nemá :-(

pomůže asi jen zajet na vrakáč, useknout matky a narařit je na auto
20:14:27
29.07.2006
charon
Nikdo nic neporadi?
22:11:04
20.07.2006
charon
Zdravim. Dasli z veci, ktrou bych do svyho skoroporschete rad dal, sou samonavijeci pasy. Nejaky doma i mam, ale - kdyz se vyvarovalo, tak der bylo tolik, ze se kolem sloupku dost rezalo, tam by z vyroby pry meli byt nejaky matky a diry na ceopy, jenze to ja mel shnily a musel jsem to urezat. Nemate neko nejakej trik, jak samonavijeci pasy nainstalovat? A jeste jedna vec - mam pasy z Rapida a chci je dat do sedana, je to problem? Nekde jsem se docet, ze se trochu lisi a nejsou zamenny (to uz jsem ty pasy samo doma nejakej patek mel)
Extreme Tyres