AK ide tepleho vzduchu tragicku malo oproti studenemu tak je radiator plny bordelu medzi rebrami. Cistit to ide lahko (vymontovat a prudom vody a saponatu vystriekat) a ma to slusny ucinok ale neverim ze ten znamy to robil. To robia len nadsenci a zufalci (hmm neviem v ktorej kategorii som bol ja :) ).
No a ak ide slabsie aj studeny tak ti pravdepodobne otvoril klapku pre vystup vzduchu do tunela. Ak nenosis na nohach parniky ako ja tak si to nevsimnes. Ja som si tu packu topankou nechtiac stale zatvaral a ludia vzadu mrzli :). Tak som ju prehodil na druhu stranu.
A este mozno zle zapojil klapky a/alebo vzduchovodne hadice.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Slabo mi fuka vzduch
09:40:28
14.10.2006
14.10.2006

PeterP136
00:24:16
14.10.2006
14.10.2006

Gryzly
protože se musí vzduch protlačit přes radiátor, a kdo ví jestli když tam dával ten jiný, jestli ho vyčistil od bordelu.
00:15:52
14.10.2006
14.10.2006

formalin
Ked mam zapnute kurenie tak mi slabo fuka vzduch.Z tych kruhovych otvorov. Jeden znami mi robil kurnie lebo mi praskol radiator a od vtedy mi teply vzduch fuka o hodne pomalsie.Aj studeny ale na tom to nieja az tak badat.Lebo ked mam na studeny vzduch a prepnem na teply tak sa badatelne spomali rychlost prudenia. Neviete co tomoze byt?