-> venni 11.12.17 08:04:53: 
Ja vim. Máš dobrou paměť.
-> MATTESS 11.12.17 06:44:57: Sháněl jsem něco na ježdění, aby to bylo zachovalé, líbilo se mi to, po co nejnovějším voze jsem taky nešel, měl jsem pevně daný strop, který jsem ochoten investovat.
A tak mi z toho vypadl poněkud opomíjený mix combi a MPV Fiat Croma před faceliftem. FL měl pak stejný ksicht jako má Fiat Bravo II a sjednocený i zadní nárazník atd. Nutně jsem potřeboval toto auto, takže jsem byl ochoten kvůli němu i cestovat. Totok je rok 2006, 1.9 JTD 110 kW, 6q, vybavené je to pěkně, má to i dvojitou podlahu, MP3, USB, mnoho pytlů, hill holder atd. Kompletní servisní historje, najeto prodávajícím potvrzených 127 000 km (i dle protokolu z diag). Na voze jsou ještě původní přední kotouče, ale tak dojet nasazené desky a vyhodit. Je to jako většina dovoz, u nás se jich moc neprodalo, zakoupeno u dealera Fiat.
Jinak jsem docela překvapený, jak je vůz skvěle odhlučněný, na dálnici je ve 150 slyšet jen trochu vítr a odvalování pneumatik, takže se dá bavit polohlasem nebo skoro šeptem.
A jako bonux samozřejmě debilní rozměry pneu, viz např. aktuálně nazuté 215/50/17.