-> palinator 09.12.22 14:11:37: My jsme taky začali tohle kolečko, když bylo paní 18.

A relativně (nebo úplně) bohatý byli všichni... Teda aspoň měli bohatý rodiče. Její poslední jezdí nějakou pár let starou A6 nebo co to je. 

To jsem zíral. Neřekl bych to do ní, že bude k práci.
Zase když ten ženich bude dost bohatej, tak bude mít víc na výběr mezi nevěstama
Pak může mít zase jinou vadu která se jí bude časem protivit, třeba malý péro nebo si dosad co chceš

. To mi třeba potvrdila zrovna ségra a matka.
A obě taky stejným dechem říkají, že se ségra musí dobře vdát. Takže ten tlak na to vydělávat nějaký zajímavý peníze naprosto chybí.

Ale jo ženská je jinej svět a to že všechno chtěji hned je taky pravda

Ale těch, co třeba stavěli nebo pořizovali byt napůl je hodně, ale rozdíl v příjmech mezi partnery je vždy značný, mnohdy ty ženy nemají příjem téměř žádný.

Tak když máš na to bydlet v nájmu tak asi nějaký příjem máš ne? Já to psal k tomu že si tu notujete jak jim nic nechybí a nepotřebují víc. Já jen říkám, že to je v drtivé většině pouze dočasný stav. Jasně pak si může najít nějakýho zazobanýho dědka atd a je z toho zase bezpracně venku, ale tyhle možnosti mi nepřipadají úplně komfortní

ale raději ty prachy nacpu do baráku, nebo něčeho co má pro mě přidanou hodnotu od starejch aut po nářadí, abych mohl na tom baráku dělat.

A co si budeme povídat, sice se to nakonec zpětně viděno asi relativně vyplatilo, ale že by to byla v té době zodpovědná strategie se asi říct nedá...

Kde jsou ty doby, kdy jsme ve firemní kantýně den po vánočním večírku měli na snídani česnečku na probuzení
To bylo vždycky ráno, člověk přišel do práce a chrápání se ozývalo ze všech směrů...
Většina lidí tam mířila rovnou z party...