(A náhodó kryt složené střechy?
)
)

Což je škoda, ten benzínovej dvoulitr bych si za pár let jako ojetinu (i s vidinou častějšího servisu) klidně koupil - ale aby bylo z čeho vybírat 

To 1,9 TDI ano, zaduní že motor může z auta vyletět, zahulí a jede. 

. Já vždycky umírám, když kolega z TDi přesedne do točivého atmosférického Japonce nebo Itala. Za prvé furt prská, že to nejede a za další řadí v úplně nesmyslných otáčkách, takže to skutečně jede jak z prdele. Přičemž já s tím samým autem jedu mnohem dynamičtěji až ostře a dokážu využít celé použitelné spektrum otáček toho motoru. Asi ne nadarmo jsem někde četl jakous poznámku, že lidi dnes už neumí naslouchat a cítit motor a proto potřebují turbodmychadlo, které tu "přemýšlecí" část odkroutí za ně.

ale jazdil som vtom ako spolujazdec velakrat

navíc originální díly jako třeba ložisko, čidlo abs atd.. jsou daleko dražší než na větší novější auta (celkem paradox)

A co vies, mozno keby si vyskusal grande tak by si zmenil nazor. Ja som bol velmi spokojny aj s classicom,len som uz chcel vymenit za zachovalejsie lebo moj classic mal uz co to za sebou.A hladal som LPG pohon. Keby bol v ponuke classic s lpg v dobrom stave, tak by som nedbal kupit znova take iste auto 

ale ja uz by som Grande za Classica nemenil. A so skodovkami suhlasim s tebou,ze ak skodovka tak iba s motorom vzadu.

Ta 2009ka, to je Punto EVO? Je to nezvykle povedené a pohledné vozítko.

(pekná zhoda náhod). Ešte aj farba je takmer rovnaká. Auto skoro totožné, len má už veľké predné svetlá a klímu.
Hlavně už v té době vzhled toho interiéru.