Tak je to ta 81kW verze. Musim tedy uznat, ze kdyz jsem dal stranou sve (zlo)zvyky z nafty a dneska cestou z prace to trochu vytocil, tak to celkem jede i v tech vyssich rychlostech. Nerikam, ze to je nejakej zazrak, ale chce to proste otacky (na ktery uz nejsem zvyklej) a pak to neco dela, z tech nizsich (treba 2000) se to sbira hur. Co je ale uplnej nezvyk, je to, ze to vubec nebrzdi motorem. To co jsem byl zvyklej dobrzdovat motorem s timhle autem musim dobrzdovat brzdama. Coz je vyhoda i nevyhoda. Zase tam kde se svym autem vyrazuju, tak tady muzu mit kvalt a jedu za 0. Taky mi moc nesedi ta reakce na plyn, to mi prijde takovy nejaky necitlivy, ale jak rikam, takhle to pusobi na me. Verim, ze plno lidi s tim mit problem nebude a kdyz se nebudou bat to bezne tocit i v posledni tretine pole tockomeru, tak asi v pohode. I pres to, ze jsem to dneska docela vytacel, tak spotreba 5,7 a to tam bylo i castecny cukani po meste.
-> castrol 20.06.19 16:25:25: Hele to chveni motoru a auta mi prijde taky divny, to si myslim, ze v poradku uplne neni. Nemam to s cim srovnat, treba to je normal, jen to nekdo nepovazuje za problem a ja jo. Treba tam je neco spatne, tezko rict. Ale ten zvuk toho motoru je fakt des a to mi nerikej, ze nepozorujes. Ja nikdy zvuk motoru fakt neresil, ale todle mi prijde desny.
-> Tomaso435 20.06.19 18:39:21: Tak ono kdyz to ma ten uzasnej start/stop, tak se neni cemu divit. Baterka tam bude predpokladam nejaka mala a kdyz pozapinas vsecko mozny a jeste te to kazdou krizovatku startuje, tak je problem na svete. Jak na to nejsem zvyklej, tak to zapominam vypinat a po studenem startu, kdy ujedu 300m k prvni krizovatce to motor hned vyplo. Myslel jsem, ze to funguje az kdyz je motor v provozni teplote, nebo alespon trochu ohratej, ale ne, chcipa to hned.