přední čelo felicia

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 05.02.2009 do 06.02.2009, založil/a lisakfavo - zrušená registrace
řadit dle data
17:50:38
06.02.2009
lisakfavo - zrušená registrace
díky za podporu3 .nejak to musím udelat aspon vím že to nebude žádná pohádka ta výměna.díky
23:11:56
05.02.2009
anubis
no není to tak těžký ale jebal jsem se s tím docela dlouho... je do docela hustě bodovaný takže musíš všechno odbrušovat a když to půjde i odseknout šroubovákem a kladivem... jediný na co dávej bacha tak nahoře jak se to napojuje na vršek podběhů tak tam je to komplikovanější... doporučuju uříznout celej kus z čela a pak ho až sundávat z toho podběhu... a taky se snaž to moc nepoškodit ten zbytek okolo... to radši rozřež to čelo když ho budeš měnit... a zpátky uvidíš jak to půjde... já to čelo už nebodoval já ho dal na šroubky... mám to kvůli tomu že tam půjde velkej motor (mám to na závoďák) a tak chci mít možnost to čelo sundávat...1 hlavně s klidem a s chladnou hlavou a bude to ok2 já měl chuť to chvílema rozkopat...
19:28:03
05.02.2009
lisakfavo - zrušená registrace
čau chlapi.potřebuju vymenit na felde přední čelo.je to velka drbacka?nemá nekdo foto nebo nevíte o nekom kdo má fotky v profilech s výměnou?nechce se mi to celé prohledávat.díky i za vaše názory
Extreme Tyres