-> Stepix: -> Luukkyy: Přijde mi, že jste nečetli níže uvedené reakce a nebo jste jednoduše natvrdlí.

Sedačky tam můžeš mít třeba z tramvaje, musí být ale upevněné v původních kotevních místech.
Předek je v pohodě, tam se díry vždycky převrtají.
Ale vzadu nejsou přípustné všelijaké páskoviny, jekly a další podobné hi-tech prostředky.
Vzadu je problém, že konzole není přes celou šířku sedáku, ale pouze na tunelu a na druhé straně na prahu. Většina "jiných" sedaček má právě jinou rozteč lyžin.
Mě už z STK před několika lety taky vyhodili kvůli sedačkám, technik mi řekl, že jediný v čem je problém, je ta pásovina mezi zadníma konzolkama. Ale jinak je to každého věc, já a Peklo-Evo-Luboš jsme řekli vlastní názor na tyhle "úpravy" a nebo vyřezávání výztuží / konzolí.
TUNER, navíc podlahu příčně vyztužoval, konzole (příčníky) tam nechával, neboť tam nejsou jenom aby držely sedačku, ale zabraňují i kroucení kastle. Kastle je to samonosná, takže každé zesílení je akorát k dobru.
Určitě to nespraví dvojka plech přismrknutej jako záchrana k podlaze.
Niky nic nežužlal a má soutěžáka, Tuner 1 / 2, Tomáš / Rapid taky ne, a když to shrábnu, tak je minimum lidí, kteří by takhle do pevnosti kasle zasahovali.
Cizích aut je na vrakáčích habakuk, a tak stačí jenom vybrat sedačky s odpovídající roztečí lyžin.
Nebo našetřit na skořepiny, zrovna tak Rapiďácký sedačky, který tam pasujou bez úprav jsou velmi pěkné a pohodlné.
Co se týká srovnání sedaček bez opěrek s "cizákama", tak zase srovnáváte něco co povolený je s tím co není.
Takový jsou prostě u nás debilní zákony, že je lepší si ulomit hlavu, než aby se zarazila o opěrku.
Zase se to ale vozí po výše psaném upevnění jiných sedaček, pokud to splníte, tak si je beze všeho namontujte.