Vyvaření Dvůr Králové

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 26.11.2009 do 02.12.2009, založil/a Micko
řadit dle data
21:16:03
02.12.2009
Borin - Král tuzerů
-> Micko: odtah 4
20:03:11
02.12.2009
Micko
no hoši, uznávám, že máte pravdu...ale nevím jak to udělat..nechce se mi to celý dávat tak nějak na oko do cajku, abych mohl udělat technickou, vyzvednout značky z depozitu, zajet k nějakému šikulovi a tam to celá zase rozebrat... jinak..nevíte tedy o někom v těch končinách? já bych se už s ním dohodl jak by mu to vyhovovalo.. :o)
09:08:30
01.12.2009
Jozka
-> rsvancara: Tak tak.. zamlada jsem dělal "technologa" tátovi - brousil, piloval atd., později jsem měl kolem sebe spoustu lidí, co to uměli líp, tak proč je nevyužít.. Jenže furt se s někým domlouvat, čekat, zda dorazí nebo nedorazí.. letos už jsem se propracoval do stádia samoztmívacího kuklince.. 5
19:36:39
30.11.2009
rsvancara
-> Jozka: to bude můj další vývojovej stupeň :-) aneb proč mám někoho otravovat, když bych si to mohl zavařit sám ...
15:44:10
30.11.2009
Jozka
-> rsvancara: Tak tahle, to jóóó.. To jsem taky dělal, než jsem koupil svářečku.. Rozebrat, vyřezat, vystřihat, zohýbat, dovézt stroj, zavařit a večer zas vrátit.. Ale tady půjde asi o jiný případ.
20:09:24
27.11.2009
rsvancara
Já jsem si vše připravil, objednal bratránka s COčkem, ten to jen zavařil a bylo (takže to jde) :-D
13:02:05
27.11.2009
Jozka
-> Stepan FUN: Možná má někdo na to zařízenou PADku..3

-> Micko: Teda tímto způsobem jsem to viděl dělat jednou, můj kámoš ujezdil svého kámoše k takové akci (tam hrozil přímo rozpad vozidla) a i když pracoviště byla 1 km od dílny, první týden jenom jezdili sem tam a neudělali nic..
22:31:57
26.11.2009
StepaNoFUN
-> Micko: :-O Jestli najdeš šílence, kterej bude vařit auto jinde, než je zvyklej dělat, tak před tím člověkem klobouk dolů...

Já bych jinde než na dílně tohle nedělal. Nejde o přepravu svářečky - to je to nejmenší, ale takovýdle věci se (pořádně) za odpoledne udělat nedaj a navíc takový věci jako tu odstřižek plechu, tady kovadlina, případně další věci, který usnadňujou práci jako ohraňovací lis, ohýbačka, rozvod tlakovýho vzduchu kvůli pertlovačce a na ofukovací pistoli, autogen a jiné věci bych u Tebe asi těžko hledal...

Navíc když dělám tam, kde jsem zvyklej, vím kde co hledat...
22:16:54
26.11.2009
Micko
Ahoj, potřeboval bych provést několik karosářských oprav na užovce (děravý lemy zadního blatníku, přední sloupky...prostě klasika). Auto je na špalkách u Dvora Králové, takže nej by bylo, kdyby někdo mohl dojet s tou svářečkou...klidně až na jaře..zase až tak to nespěchá...
Extreme Tyres