klampiari, lakovači, hláste sa!

prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 17.03.2005 do 18.03.2005, založil/a minno
řadit dle data
20:59:22
18.03.2005
Mishoooo
-> minno: v poho...4
20:58:21
18.03.2005
minno
-> Mishoooo: za ten nazov tematu som zabudol dopisat takyto smailik1 chcel som len nejake info, ako sa to robieva. ja viem, cez pismenka sa zle vyjadruju myslienky a pocity a potom to tak aj niekedy dopadne, ze sa clovek s clovekom nepochopi :-) odporucal by som ale dokladnejsie citat to co sa kto pyta... no aj tak zatial dik vsetkym za rady, aj tebe...1
20:52:37
18.03.2005
minno
-> K!RR!: nenarážal som na teba, to nie... každý musí vedieť čo chce. a ja mám takúto povahu, že chcem vedieť o veciach s ktorými robím všetko...

to či má toto fórum zmysel by sa dalo povedať o každom fóre, o každej téme... všetko si človek môže zistiť aj z iných zdrojov ako tu z webu, keď zájdem do servisu dať si vymeniť motor, tiež sa môžem pýtať čo a ako sa to robí, ide o to, že som tu na webe a preto sa tu aj pýtam, je tu okrem iného viac ľuďí s rôznymi postrehmi a rôznymi skúsenosťami. A pre mňa to má zmysel. Vieš?
20:50:07
18.03.2005
Mishoooo
-> minno: Ved sa pozri na nazou tematu... uz presnejsie som reagovat nemohol tak neviem co zo seba robis Chookyho1
20:37:52
18.03.2005
kirri
-> minno: jakože tohle je až příliš snad když zajdeš někam ke klepířovi, ten ti poví svoje a zakládat o tom nic neříkající téma nemá smysl, nic ti to nepřineslo, klempíř - člověk od fochu ti řekne víc a sám ví jak na to a ty se ho můžeš zeptat co s tím bude dělat, případě jak by si to chtěl, to samé je s lakýrníkem, jestli narážíš jak sem si nechával dělat dveře já, tak sem je koupil nový bez laku, koupil sem lak 8302, nechal nastříkat, nechal namontovat, zavřel a je to a fkt nemám potřebu vědět kdy a kde co a jak s tím dělali, hlavně že to vydrží a když ne tak si vydupu opravu, a přece jen sem dostal jakousi garanci, takže když se to něco pokazí na laku, zajdu a je to vyřešený, jak snadné že?
20:33:22
18.03.2005
minno
-> K!RR!: nemáš pravdu, vôbec z toho nerobím aféru a ani sa o to vôbec nesnažím...ja som proste taký, že keď niečo robím, alebo tak, chcem o danej veci vedieť všetko...jednoducho ma to veľmi zaujíma a všetko sú to pre mňa cenné informácie, a všetky tieto fóra mi niečo dali. som taký aký som. a nie som taký, že keď mi nabúrajú auto, dám si to spraviť a nezaujíma ma nič okolo toho: ako, čo kde, načo, prečo, za akých okolností mi to spravia. sú to pre mňa info, ktoré sa rád dozviem a majú pre mňa hodnotu, pretože ich môžem využiť v budúcom živote.
20:22:38
18.03.2005
kirri
-> minno: já jen že s tím děláš takovou aféru, jen si všimni kolik témat si na to založil, u svýho auta si dal fotku - potom minno blbí den, potom odstíny barev ateď tohle 3 zbytečný témata, co si se dozvěděl, zhola nic
20:20:53
18.03.2005
minno
-> Mishoooo & kirri: boha kurva tu! už sa aj ja musím rozčúliť ako beyer s chookym. človek jednu vec napíše a vy si stále meliete svoje dookola. veď píšem, že mi to buď krásne vyrovná alebo mi dá nové dvere, to je už jeho vec. tak prosím vás aké buď origo dvere alebo dvere z vrakáča, alebo alebo alebo...ja to platiť nebudem a on nech to spraví tak aby bolo dobre. farbu už mám tiež presne namiešanú.
20:04:01
18.03.2005
kirri
-> minno: se mě zdá že s těma dveřma to trochu přeháníš, chápu tvoji starost, ale snad bych se o tom bavil s klempířem a když je dobrej tak ti to spraví, stejně jako ti lakýrník namýchá přesně tu barvu jakou máš a nemáš šajn to poznat, prostě kukne a je to51
20:00:13
18.03.2005
Mishoooo
-> minno: Viem ti dat kontakt na chlapika... machra klampiara v BA ten ti to vyrovna a ani nespoznas ze to bolo krive...ale rataj s tym ze pod cca 2500,-Sk to nebude... Tak si ries dilemu ci origo dvere za kazdu cenu alebo vrakac za par supek1 4
18:57:12
18.03.2005
minno
nie vôbec nechcem za každú cenu svoje staré dvere, môžu mi byť ukradnuté...

chlapíka som sa pýtal, či to pôjde dobre vyrovnať bez toho, aby tam šlo veľa gitu...a povedal mi, že to vyrovná v pohode...bude mi to robiť až budúci týždeň u seba doma. v pondelok keď mu zaveziem auto mu ešte raz poviem, že tie dvere chcem mať krásne rovňučké a hladučké a že ak to nedokáže takto vyrovnať, alebo ak by sa s tým mal srať sto rokov, nech dá dvere nové, to je snáď jasné...
14:00:24
18.03.2005
5ko
aha taze origo za kazdu cenu 3 3
13:54:14
18.03.2005
strucy
-> 5ko: minno je iný on chce svoje staré3
11:26:59
18.03.2005
5ko
nechapem preco nexces nove dvere, ved ti ich preplati ten co ti skodu sposobil, ne?
10:18:42
18.03.2005
rastos
tiez by som radsej kupil nove dvere, a vyde ta to priblizne rovnako...
23:17:50
17.03.2005
JUC
VYklepat to určitě půjde, ale bude na tom dost práce a tím pádem peněz. Většina klepířů ti to vykituje a nebudeš vědět co je vyklepany a co je kit. Raději bych opravdu koupil jiné dvěře.
20:53:43
17.03.2005
strucy
-> minno: dá sa opraviť len to musí byť majster klampiar, pokial to on vyklepe dobre, lakoš tam moc roboty už nemá. tie preliačiny vačšinou je to odfláknuté. náročné to nieje, len ide o lakoša ako si odvedie prácu, niektorý to robia podla značky napr. 120, staré auto, neserú sa ale ked už je bmw dá si záležať, proste ide len oto aby si zohnal dobrých majstrov
19:20:18
17.03.2005
minno
mám pár otázok pre tých, čo majú skúsenosti s klepaním, gitovaním, striekaním...

mám nabúrané dvere (www.tuning.cz/skoda120/.. ./326_2005-03-12_08-37-26_ 38.jpg) a potreboval by som počuť pár názorov, čo sa s nimi dá robiť... chlapík čo mi to má opravovať vravel, že to pôjde v pohode vyklepať. počul som o ňom, že robí kvalitne, ale nemám s ním osobné skúsenosti. a zaujímalo by ma aj, že keby sa tie dvere dali vyklepať, či by sa aj dala pekne vyrovnať ta stredová línia. no a ďalšia vec, že či by sa tie dvere dali zrobiť fakt pekne a bez toho, aby tam šiel centimeter gitu. t.j. aby boli krásne rovné bez žiadnych jemných preliačin a podobne. lebo denne vidím na cestách škodovky v novom laku - ale po dverách a blatníkoch samé preliačinky (des) - no a neviem, či je to len odfláknuté alebo je to fakt také náročné to vyhladiť a preto sa s tým ani nik nebaví.

chcem mať tie dvere fakt také pekné ako boli a je pre mňa výhodnejšie opraviť pôvodné dvere ako dať druhé, hoci aj nové, pretože sú 100% zdravé a navyše povrchovo upravené od výroby.

vopred dík za kompletné info.
Extreme Tyres