Zamok dveri felicia

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 09.06.2012 do 09.06.2012, založil/a Billislav
řadit dle data
12:47:49
09.06.2012
Billislav
No do kelu,tusil som ze tam bude poriadny hacik,to asi zozeniem tazko take nieco,povodny motorcek sa ale zda byt ok,cize to len budem musiet nejak zbastlit,musim to porovnat s tym zamkom bez centralu co sa tam vsetko lisi...
09:37:52
09.06.2012
StepaNoFUN
-> Billislav: Musíš shánět (pokud seženeš) díl 6U0839015D. To je levej vnitřní zámek s centrálem. Myslím, že jsou tam trochu jiný i táhla. Ale jistej si tím nejsem a v tom bordelu co tu mám se mi to hrabat pro porovnání nechce.
00:50:54
09.06.2012
Billislav
Zdravim,riesim teraz taky zaujimavy problem,na mojej Felicii '98 potrebujem vymenit lavy predny zamok dveri,ten mechanizmus,je to cele nejake uz take opotrebovane,zle sa mi dvere otvaraju,hocikedy zareaguje aj central,lebo to ma nejake velke vole...Usudil som ze to cele vymenim,aj vonkajsi diel,aj ten vnutorny,narazil som ale na problem...Vidim tu na internetovych obchodoch,ze sa lisia zamky do 98 a po 98,stoja len nejakych 13Eur,ale na vsetkych foto co som nasiel,tam akosi nie je na tych zamkoch ta cast,ktora sluzi ako ram na uchytenie motorceku centralu,taky ten stary hranaty,obdlznikovy typ,ktory som mal vo felde original...Ako to teda je,existuju aj take zamky original,aj s tym ramom? Alebo mam kupit takyto bez toho,a tu cast na motorcek prehodit zo stareho? Je to tam ale original nitovane,to bude blba robota...Poradte ak to uz niekto riesil...Diky
Extreme Tyres