vytahovani lemu

prohledat
24 příspěvků (zobrazeno 1 až 24) od 11.02.2006 do 25.02.2006, založil/a black_dragons
řadit dle data
02:07:58
25.02.2006
kliste
ja se tu dozvidam slova, ktera ani neznam a ani jsem je poznat nechtel8
12:07:34
16.02.2006
kekypetra
Kdyby alespon napsal o jaký typ vytahovačky na lemy se jedná, je jich vícero konstrukcí, bud popis nebo foto nebo obchodní název pod kterým to koupil, určitě by mu tady poradil někdo , ale je to jako v pár inzerátech, Koupím něco ale nevím co.... Jinak všeobecně se zákl. typy vytahovaček na lemy přidělávají na náboj kola, které se sundá, a pak už jen nastavíš na ramenu kde je vytahovací válec tu správnou délku aby to vyšlo do lemu blatníku a vytahuješ dle vlastní chuti a sil a možností blatníku. To je asi tak vše co bych mu mohl poradit na ten úvodní dotaz který tady vznesl, je mi jedno když někdo nezná pravopis a nemluví slušně, svědčí to jen o jeho osobě a je to každého věc ,a je na adminovy aby si tady udělal pořádek, ale nadávat si od nikoho nenechám tím mín od někoho kdo sice má zájem o auta což máme asi společné všichni ale nemá ani tolik slušnosti aby když něco neví a neumí to, počkal chvíli na příp. odpovědi místo toho ale začne rovnou nadávat. jak psal Max, jde to z kopce.......78
22:33:29
15.02.2006
Max
-> lubosgls: neboj...dlouho to číst nebudeš. stejně sem už většina lidí(včetně U-geena) co odsud znám nechodí.... I já se bez toho obejdu....abych tě ušetřil.

-> THOMMY: tolerance už mi asi došla...
20:44:20
15.02.2006
THOMMY
To je zas debata..kaslete na to4Co trocha tolerance?Oboustrane
20:42:42
15.02.2006
Spirit
Všem:Nechci tady nikoho soudit ani obhajovat ale je pravda že se to tady poslední dobou hemží jen řešením blbostí,pomluvama a už se nám tu oběvila i fotka viz: BUCHTA je to fakt mazec co ty lidí občas napíšou nebo vymyslí ale todle forum asi nevzniklo aby si tady nikdo léčil své komplexi nebo aby jsme si tady nadávali!!!!Já osobně jsem na těchto stránkách dost často pár lidí znám osobně a myslím že máme všichni dost společného a proto by jsme měli trochu přemejšlet než začnem něco tukat na klávesnici!!!!!Můj názor je že -> black_dragons: nIc moc neudělal a jen se zeptal asi očekával s nadšením radu a on ho jen nikdo napomenul ale je pravda že poté se pěkně vykreslil a už se to veze ted nejspíš zanevře naD celím Virtem a třeba je to kluk kterej opravdu má rád škodovky a mohl tomuto foru něco přinést a proto asi tak"KLUCI MÁME SPOLEČNOU ASI JEN JEDNU VĚC A TOU JSOU AUTA TAK SE SNAŽME NEŘEŠÍT NIKOHO KOMPLEXI A ŘEŠME TY AUTA POPŘÍPADĚTE POHODOVÉ VĚCI!!!!!!!!3 3 KURNA DĚLÁM CHYTRÝHO CO????????
17:39:02
15.02.2006
lubosgls
-> Max: jo a uz me taky nebavi porad cist jak to tu nekoho nabavi
17:31:20
15.02.2006
lubosgls
-> Max: ja ho nechci nijak obhajovat on je me nekde, ale vadi me ze nekde se pisi sproste nikdo nic nerekne a jinde nekdo napise a to jsou vsichni slusnaci
16:43:22
15.02.2006
Max
-> lubosgls: to je tvuj názor....

nevím co jsi myslel tim to jste se projevili vy....

Nikdo po nem nechtělaby se vyjadřoval a psal pravopisně....jen trocha slušnosti...

bohužel už mě to tu nebaví jako dřív,tak si ušetřím čas na něco jinýáho než na čtení takovejdlech hovadin
20:43:22
14.02.2006
lubosgls
-> Dale_Estelle: ja to nemyslel jen na "ps" ale tak nejak vseobecne a vztekat se zacal poradne az v tom poslednim prispevku i kdyz ja bych se asi tak ryhchle nevitocil, ale par takovejch prispevku a vytocenej bych byl asi podobne, mozna bych nepouzil az tak razantni slovnik ale k slusnymu chovani by to melo daleko
20:35:39
14.02.2006
Dale_Estelle
-> lubosgls: mno ale on PS mu na začátku nic moc neřekl, to on se začal najednou vztekat a nadávat všem tady. takoví jako je on opravdu nemusím. a každý si o něm ten obrázek hned udělá. takovýho žádná škoda. koneckonců Kekypetra to napsal naprosto výstižně.
20:13:19
14.02.2006
lubosgls
ja myslim ze jste se projevili vy, souhlasim ze napsal jisty slovo ktery se sem nehodi, ale vi delate velky slusnacky, chtel bych vas slyset mluvit ve skutecnesti, jako prispevek nektera slova by jsi mohl vynechat je uplne vo nicem a mohl jsi si usetrit opotrebeni klaves a kliknuti na mys nejsme tady ve skolce, samozrejme ze se zde nebudem chovat jako burani a hovada krety pisou za kadym slovem vole pico a tak...
09:19:35
14.02.2006
Max
kam ten svět spěje....k většině témat se nevyjadřuju...nemá to cenu. Ale tohle...to je něco. Co by jsi udělal kdyby jsi ty lidi tady potkal osobně a oni ti tohle řekli...zastřelil je že ti neporadili ?

I kdybych věděl nějakej fígl,tak ti ho za tvoje chování neřeknu....

Navíc žádnej nemám....práce s timto nástrojem podle me neni nic složitého. Zamysli se prosím nad sebou...nad svým chováním než příště něco napíšeš. To že se tu fyzicky nesetkáváme neznamená,že se musíme chovat jak prasata a nadávat si. Donedávna to platilo
08:55:11
14.02.2006
kekypetra
Ano ted jsi se projevil, nemyslíš že s tou agresivitou by jsi měl dělat spíše něco Ty ??? Tvůj způsob vyjydřování o něčem svědčí, běž si někam ustříknout a pak přijd až se Ti to nebude tlačit na mozek a budeš schopen normálně komunikovat. Pak si tady s Tebou každý rád pokecá a poradí pokud Ti bude někdo schopen poradit.Ale pokud splníš tu svou hrozbu kterou jsi napsal tak věz že tím nás tady ve spolek potrestáš úplně ale ÚPLNĚ nejvíc, tak je to na Tobě pašáku co s náma provedeš, v podstatě nás máš v hrsti , měj se fajn a chce to trochu klidu.3 2 3
22:41:28
13.02.2006
havlik
-> black_dragons: ahoj a pozdravuj4
22:34:03
13.02.2006
black_dragons
lidi nic proti ale vy jste jen banda kretenu clovek chce jen poradit a a vy mu vycitate jeho preklepy a dalsi picoviny... potom nechapu proc to sem vubec pisete asi vas to bavi zarypat si do druhejch to se asi dost nudite ze ?? to by chtelo nejkou babu... kterou asi nido nemam nebo v onu chvili sukala s nekym jinym... ale ja vas uz dlabu tat uz vim ze se neoplati sem vubec psat...a proto...161 161 161 161 161 161 161 161 161 161 *161* *161* *161* *161* *161* *161* *161* *161* mejte se vy ignoranti....
18:24:08
13.02.2006
Shadow
Vytahovačkou normálně jak se to normálně dělá když se naní podíváš a příložíš k blatníku a kolu tak to musí pohopit každý není na tom nic těžkýho
16:54:58
13.02.2006
kekypetra
Nic nevím, najít to neumím ale nadávat to mi jde velice dobře, poradte co mám dělat??? Když něco po druhých chci tak jsem přinejmenším slušný ale to je pravidlo jen na slušných a civilizovaných stránkách. Tady ne. A ted se do mě můžeš pustit tím svým krasomluvem anononyme s prázdnou ID.2 169 156
08:59:04
13.02.2006
petr s
-> black_dragons: Do chuju si říkej doma fotrovi a nauč se číst co píšeš
23:06:21
12.02.2006
black_dragons
jasne promin me ten chuj jen vytocil a pak to slo uz samo4
09:04:39
12.02.2006
hany
-> black_dragons: na tele jsem přeci nic neřekl... 4 jen jsem reagoval na PS 1
23:39:49
11.02.2006
black_dragons
vy resite moje preklepy a lenost psat hacky carky misto abyste mi poradili tak nevim proc sem vubec neco pisete....
21:19:33
11.02.2006
hany
-> ps: myslíš jako třeba poraďte??? jinou radu nemáš??5
19:57:07
11.02.2006
petr s
-> black_dragons: Některé slova by sis moh odpustit
19:35:50
11.02.2006
black_dragons
poradte jak na vytahovani blatniku vytahovackou,sem dostal k ni navod a je uplne na picu skoro nic tam neni a na netu sem nic nenasel
Extreme Tyres