Podlaha

prohledat
68 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 04.07.2006 do 09.07.2006, založil/a p.b.
řadit dle data
22:36:21
09.07.2006
Syny
-> pajavlk: Sundat blatniky9 9 9 Tak to se musi najit jiny reseni jak to udelat i s blatnikem, to se to bude muset udelat zevnitr!!! Jestli sundam blatniky, tak uz je tam nikdy nevratim!!! Hlavne to ne! Pokud to pujde udelat bez sundani - treba zevnitr! Tak urcite tuhle variantu! Jezis, vzdyt by se mi to cely rozsypalo!!! Jak zrezly to snad zas tak moc neni, ale nevim, na jednom miste to drzi na hovno... Jako ty blatniky tam musi zustat, jinak se bude varit jeste neco jinyho...8
22:31:23
09.07.2006
havlik
-> pajavlk: hm no a nebo vyrezat a naohybat plech a ten prinejtovat a premazat ipou to by taky slo
22:27:06
09.07.2006
pajavlk
na co celou tu podlahu vyřezat hodit doprdele a vrutama do kašny tam upevnit dřevěnej rošt a přes něj deset vrstev ipy ? co řikáte 3
22:13:01
09.07.2006
havlik
-> p.b.: presne a budes to mit za mnohem kratsi dobu hotovy :)) jinak na svoje auto bych to nedal ale zase kdyby tam dali to drevo tak by meli drevene doplnky v interieru1
22:11:48
09.07.2006
p.b.
-> havlik: člověče ty jsi koumák, to mě nenapadlo :)) Ale tím by se to hodně zpevnilo a hlavně by to nehnilo, kdyby se třeba místo kovovejch dali dřevěný a pořádně nalili luxolem tak by to mohlo vydržet dýl než kdyby to nějakej blbec vyřezal a navařil nový.
22:10:40
09.07.2006
Pavel P..
-> p.b.: je mi uplně jasný na koho narážíš..., ale je fakt že ipa je spíš jen dočasný řešení aby tam neteklo apod.. na tomhle vraku skoda.stable.cz/cz/index. php?id=4&i... byly prahy přelepený novinama a přemázlý tlumexem a stálo přes zimu na zahradě a pod sněhem a všechno opadalo a zustaly jen díry3 3
22:09:26
09.07.2006
p.b.
-> Syny: Ten blatník sundej, s nim se to bude dělat hodně na hovno.
22:08:28
09.07.2006
havlik
-> p.b.: ale tak ono by to slo jen bys nesmel moc doslapovat na podlahu3 3 a nebo mezi tu ipu vlozit naky kovovy pasky
22:07:22
09.07.2006
p.b.
-> Pavel P.: No někteří borci by to zvládli zalepit, tomu věřim :))
21:48:29
09.07.2006
Pavel P..
21:46:20
09.07.2006
pajavlk
-> Syny: právě že ty blatníky tam vaděj a dost nevim jak bych tam tam mával bruskou 1
21:36:30
09.07.2006
Syny
-> pajavlk: A ty blatniky nebudou prekazet?
19:41:06
09.07.2006
pajavlk
-> Syny: psal sem ti zprávu .. no zevnitř by to taky šlo ale dělá se to špatně je tam nahovno přístup lepší by to bylo určitě z venku nedržela by se ti tam ani voda 4
17:23:27
09.07.2006
Syny
Dodatek: Pod pojmem udelal by mi to je mysleno zavareni podlahy a bocnic4

-> pajavlk: Jo a jde ta bocnice zveknu kdyz je tam blatnik? Nerad bych je sundaval... Popripade zevnitr by to taky slo ne?
17:22:06
09.07.2006
Syny
No tak pokud dava ipu na podlahu zevnitr a ta podlaha je OK tak je to jedno ne a navic to i dhlucni40 No ja ospbne neznam nikoho kdo by mi to zavaril... A pokud by mi to nekdo udelal, tak rad dojedu vsude a samo ze neco zaplatim... Naky plehy by se urcite nasli, ale musej se naohejbat... Pruser v tej bocnici je, ze je to trosku i do toho P sloupku.. Ale P sloupek je ok...

-> p.b.: No tak tohle presne potrebuju, je ne po celej podlaze ale jen nekde...

Pokud se nejde nekdo s COckem kdo to fakt umi a udelal by mi to, tak se prosim ozvete, budu moc rad a urcite zaplatim!!! Diky!!!
23:08:30
08.07.2006
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> pajavlk: naprosty souhlas, taky miluju takovy poblity podlahy co je vsechno zaflakany srackama jen aby nebylo videt jak je to schnily ..a to skrabani a patlani asfaltu a sracek pred vyvarenim 9 -> Syny: a pak to takhle dopadne kdyz ty "male diry skrz" zapatlas srackama, pak se lidi divi ze jim upadne podlaha, dyt to bylo docela zdravy 3 kdyz chces aby to k necemu bylo tak tak jak uz ti psali - ocistit na cistej kov, vyrezat vsechno orezly a poradne zavarit...-> tomapa: co se kurva vsicni kurvite s tou ipou ?!!! nejlepsi zpusob jak si zkurvit auto, kdyz uz to mam vyvareny tak to poradne natru zakladem, min 2x, na to vrchni syntetiku a je to, pod koberec polozis nakej odhucnovaci material, a mas klid, vyndas koberec a krasne vidis v jakym stavu mas tu podlahu, kdyz tam das tu ipu tak vidis hovno a kdyz se tam udela dirka tak to vohnije pod tim vsechno ..., ale delejte si kazdej jak chcete, jen se pak nektery nedivte " jakto ze ty skodovky tak hnijou" 3 3 3
22:00:15
08.07.2006
pajavlk
krom toho ipa je těžká jako svině takže když tím poblijete celou podlahu tak musí náký to kilo určitě naskočit ...

-> p.b.: good práce jen tak dál .. já se pak taky pochlubím 4
20:29:50
08.07.2006
Esso
-> tomapa: davaji to na vice aut nez jen na 120 a sundaval sem to uz z vice aut a uz by me nenapadlo si to nekam dat kdyz nastrikas body nebo neco jineho na podvozky nejlepe prelakovatelny a prelakujes to je to asi 100% lepsi nez tam dat tu ipu proc ne ipu sem jiz psal
20:16:20
08.07.2006
tomapa
-> p.b.: OK
20:12:11
08.07.2006
p.b.
-> tomapa: Pokecáme za pár let 5
20:09:58
08.07.2006
tomapa
-> p.b.: to taky budu 5
20:06:35
08.07.2006
p.b.
-> tomapa: Ja chci interier nastrikat prelakovatelnym prestem a pak normal barvou. Taky jsem slyšelže tam původně ipa byla, ale kdo tohle v AZNP vymyslel ten musel bejt fakt korunovanej vůl. No ale Co dělejte si co chcete, jestli se vám to chce nahřívat a patlat to na podlahu tak proč ne, ale pokud bych to dělal tak bych si daval sakra pozor aby se přilepila úplně všude.
20:02:33
08.07.2006
tomapa
-> p.b.: ale já ju chcu dát do interiéru a taky proto, že tam původnš byla a když to pod tím bude spravený a ochráněny tak nevidím problém
19:54:59
08.07.2006
p.b.
A po celodenní práci...
zvětšit Podlaha - obrázek od p.b. vložen 08.07.2006 19:54:59
19:53:50
08.07.2006
p.b.
-> Syny: To neznáš někoho kdo má COčko? To tvoje lepení je podle mě jen kurvení auta 8 Sundavat gumoasfalt je slast (zvláš%ť když ho nahříváš letlampou). Sundavat ropraskanou ipu docela jde, protože tam stejně nedrží a je pod ní rez (vlastní zkušenost). -> tomapa: Proč tam prosimtě rveš ipu, vždyť je spousta jinejch nátěrů na podovozky ne? Prostě ipu ne! Pak můžete dopadnout jako ve flinstounech.. jako můj rapid
zvětšit Podlaha - obrázek od p.b. vložen 08.07.2006 19:53:50
19:17:30
08.07.2006
pajavlk
-> Syny: neřikej mi že po celí plzni není žádnej ochotnej škodovkář co by doma neměl CO ? plech snad taky není problém náký starý zásoby má každej kdyžtak v maloobchodě třeba ferony maj odstřižky stačí jednička nebo jeden a půlka ta se líp vaří 4 u tý odtokový hadice sem to vždycky plátoval ze strany od kola aby se tam nikde nedržela voda sváry překytuješ přestříkáš základem třeba dvakrát pak třikrát tlumex a je to věčný 5 hlavně si uvědom že jakmile na malou dirku vememeš třeba dráťák ve flexe tak se z ní udělá dvakrát taková protože ten plech okolo bude papír s tím musíš počítat že snad nikdy nezavařuješ takovou dirku kterou vydíš ale takovou díru kterou očistíš 4 a k seškrabování toho asfaltu nevim no pražit do podlahy letlampou v autě mít dýmovnici a ještě se v tom rejpat a výsledek bude stejně pochybnej ...

-> tomapa: a proč chceš zpevňovat podlahu ? ta je už z výroby naprofilovaná aby se neprohejbala tak proč si do auta srát další kila smrdutýho asfaltu ?
18:27:52
08.07.2006
Esso
-> tomapa: pokud to nebude svaret prase a zavaris to normalne taky i s normalnim naterem(nastrikem to nebude videt)
17:24:18
08.07.2006
tomapa
-> pajavlk: tu ipu chcu dát do interiéru proto aby se zpevnila podaha když se to dobře zadělaš tak si myslím, že tam zatíct neměla taky proto aby každej hned nevěděl jak je to zavařovaný např STK ne skrz prodej a na spodek určitě tlumex
13:47:16
08.07.2006
Syny
-> pajavlk: No mozna sem to zalepil tou ipou, pac mi to nama kdo zavarit vis4 Ja ksem nekde uz psal: V tej bocnici u ty odtokovy hadice mam na ezdej strane 2 diry - u ty hadice a u tech bilejch picusu jak se tam zacvakavej ty cerny spunty co drzi koberce... A dalsi 2 diry mam ve spoji blatnik podlaha => 5 mensich a jedna velka (ta u ty hadice)... A nedavno sem ubjevil diru u B sloupku primo pod zadnim ukotvenim predni sedacky...

Nevim kde sehnat ten plech a jedinej kdo by mi to moch udelat ses v tomhle pripade tet ty... Pokud se nejak domluvime tak OK... A jen tak mimochodem: Kdyz chces dostat dolu asfalt, neni nic jednoduzsiho vzit skrabku, letlampu a nahrat ho a seskrabnour. To co zbyde tak vzit benzinem a mas vystarano4 Ale mas pravdu v tom ze bych opravdu nerad, aby tam byla za rok dira jednou tak vetsi... Jinak ten plech se tam vari z vnitrni strany nebo z venku? Na rovny mista to muze bejt asi jakejkoliv plech urcity sirky ne? Jak vubec ma bejt silnej?
10:40:09
08.07.2006
Esso
-> tomapa: ja bych vynechal tu ipu kdyz tak to nastrikat nejakym bodyckem na podvozky nebo neco ale kdyz das ipu a ono ti pod to nekde zatece tak to tam zase zacne hnit protoze se to pod tim nikdy nevysusi
10:39:24
08.07.2006
pajavlk
-> tomapa: jj to schvaluju jestli si to ošetřil fakt pořádně tak se tam koroze bát nemusíš ale stejně nevim proč na to serete tu ipu k čemu to jako je ? když dám antikoro základ třeba dvakrát a na to dvě vrstvy vrchní barvy když je to v interiéru tak to zlatě stačí a ta ipa je tam zbytečná pokud to máš ale někde na podvozku tak to asi jo i když s tlumexem se pracuje určitě líp než se patlat s asfaltem 1 důležitý je prostě odstranit ty zkorodovaný místa a pak tam můžete lepit co chcete protože by to reznout už nemělo ale když někdo zalepí orezlý místo tak je to ta největší prasečina a časem se mu vymstí 5
07:52:30
08.07.2006
tomapa
-> pajavlk: a co bys říkal na to: použil jsem část podlahy z druhé škodovky ta byla zdravá zavaříl zbytek zaplátoval očistil na holej kov natřel antikorozní základovku konkorem a na to ipu
01:41:02
08.07.2006
pajavlk
-> Syny: to bys pochopil kdyby ses zajimal o metalurgii jak vlastně koroze pracuje a co se přitom děje za změny .. důležitý je že jakmile jednou něco začne reznou a ty to oxidy neodstraníš obroušením nebo odrezovačem ale jen na to nabliješ asfalt tak dochází dál k rozpadu materiálu a když se zdá že to vypadá ok .. proto nesnáším tohle asfaltový sračky montážní pěny atd.. to sou jenom dočasný opravy který to jenom zhoršej když mám po takovýmhle expertovaj pak něco opravovat tak je to peklo !

jedině vyříznou to špatný místo až do zdravýho plechu navařit přeplátování a udělat anikoroz ochranu a máš na dalších pár let vysmáto.. to co máš u tý hadice když to vyřízneš to špatný tak tam budeš mít díru jak doprdele když si dodáš plech tak ti ho tam navařim za pivo zabrousit a zakytovat už to zvládneš vyvrtáš si díru pro hadici pořádně to všechno ošetříš a utěsníš a máš zase pokoj 4 už sem vařil tak desítku aut který byly různě poasfaltovaný zacpaný montážkou a další zvěrstva a akorát to bylo k nasrání bych ti pak přál si ten tvůj asfalt brousit aby ses dostal na zdravej plech zkurvíš na tom několik dráťáků protože se to taví seš zasranej ty auto flexa prostě strašný kdybych to měl někomu znova dělat po těhle opravách tak si to nechám těžce zaplatit protože jaká je to práce ví jen ten co to dělal

všichni by si měli uvědomit že když někdo vidí malou orezlou dírku a zaplácne to nákou sračkou a myslí si jak to ochcal tak se šeredně mejlí oxidaci nezastavil a za rok tam bude mít dvakrát třikrát takovou díru proto sem jedině pro vyřezání do zdravýho přeplátování a pořádný antikoro ošetření ale to ti řekne každej klempíř 4

btw. dneska se mě nák nechce chrápat koukám že ty taky eště žiješ není zas nákej ten měsíc v úplnku nebo co ? 3
01:21:28
08.07.2006
Syny
-> pajavlk: A vubec - jak vis jak ten prah vypadal pred tim nez to nekdo lepil? Mohl vypadat uplne stejne jako tet, akorad to nebylo videt-pod tu ipu se voda nedostane... Tak jak to muze reznout dal?
01:14:33
08.07.2006
Syny
-> pajavlk: Ale kdyz je to zalepeny jak zevnitr, tak z venku tka jak se tam dostane cokoliv - kvuli cemu by mela koroze pokracovat? Nebo co navrhujes na osetreni direk o velikositi 1 x 2 cm ? V miste psoje podlahy a podbehu? Jedikou diry kterou tam mam poradnou je ta u odtokove hadice - viz id a moje auto... Kolik by stal vejvar?
22:14:47
07.07.2006
pajavlk
-> p.b.: jojo práh je peklo .. ty odtokový hadice byla největší chyba jakou snad udělali 99,5% jezdících škodovek má v podběhu koroz okolo těch blbejch hadic protože to stejká vnitřkem a to tam vyžírá a vyžírá jenže to chčije i na podlahu a tam to vesele hlodá všechno co mu přide do cesty.. schválně sem vzal plnej belík vody a chlejstnul sem to do toho žlabu jak je topení a kudy myslíet že to začlo čůrkem chcát dovnitř ? no okolo těch hadic samozřejmě to zakytování je asi jediná možnost :( já na tohle už po první škodovce nemám nervy takže na to seru vyřežu to nahlodaný naboduju na to pláty plechu jenom aby to prošlo technickou a tím s tím končím kdybych to měl dát do jakž takž použitelnýho stavu tak na tom nechám prázdniny 8 to mě nejvíc na těch škodovkách sere chceš vyměnit jednu věc a musíš jich vyměnit dalších deset .. murphyho zákon u škodovek skoro pravidlo
22:09:01
07.07.2006
p.b.
-> pajavlk: No koukal jsem na to tvoje a docela mě zamrazilo, jsem rád že prahy mám zdravý, to ti fakt nezavidím, podle mě je výměna prahů a vnitřních výztuh skoro nejhorší práce... S tou odtokovou hadicí - sundal jsem levej blatník protože byl pomuchlaneja okolo ty hadice je to totalne vyhnili, navíc vevnitř je jsou ty plechy porezly jak tam tekla voda. Tak jsem to vyřezal a vršek sloupku je pryč :( Dneska jsem z toho udělal flinstounmobil, vyřezal jsem podlahu u spolujezdce, za tenhle víkend to prostě musím spravit, chca nechca a to se nevaří jen tohle :(
22:05:10
07.07.2006
p.b.
-> Syny: Já ti to rozmlouvat nebudu, ale ja proste nejsem zastancem ip, montážních pěn a podobných blbostí....
21:48:16
07.07.2006
pajavlk
-> p.b.: jo a ještě diagnostika: opředu jak sou ty hadice na odvod vody chcala voda po podlaze a vesele to nahlodalo podlahu i práh 12 nahoře sem ty hadice okamžitě zakytoval 10
21:45:51
07.07.2006
pajavlk
-> Syny: jenže jaksi netušíš že když tu díru nijak neošetříš a zacpeš to ipou tak koroze vesele pokračuje pod tou ipou a díru ti nahlodá jako svině přesvědčil sem se o tom znova teďka o vejkendu urval sem práh ve kterým někdo přemazal laminátem dírů .. zvenku to sice vypadalo ale probořil sem se skrz celím B sloupkem skrz podlahu výstuhu práh až ven na zem 8 proto ty škodovky vypadaj jak vypadaj když někdo dírku zaplácne a za rok za dva tam prostrčí celou hlavu ...

p.b neboj nejseš v tom sám já se o vejkendu taky probořil podlahou po celí dýlce v prahu dokonce mě upadnul i ten držák pásu v B sloupku jak to bylo celí sežraný 9 fotky mám v profilu soucítím s tebou ...
16:33:06
05.07.2006
Syny
-> p.b.: No ale rad bych upozornil na par dulezitych veci... Kdyz tu malou dirku (samo ze ne pul auta) zalepis asfaltem, tak se tam nedostane voda - v zime ani sul a z toho plyne ze to neni spatna vec... A taky fakt, ze ipa se vetsinou lepi uz na diry, ktere v podlaze jsou... Tudiz, kdyz puvodni majitel objevil tyhle vystavni dirky a nechtelo se mu to varit, tak tadsi nez aby mi tam chcalo to zalepil ipou... Vetsinou se ta ipa lepi az kdyz uz tam dira je... Takze je blbost aby se dira zvetsila kdyz tam je ipa... Tohle samozrejme nema cenu lepit ipou, lae u me fakt ty mali dirky to cenu ma, protoze mam auto na jezdeni - ne na prehlidky, varit dirku velkou jak koruna taky nechci, tak tohle je dobre, levne, jednoduche a hlavne funkcni reseni...
23:02:02
04.07.2006
p.b.
-> Syny: No kdy to lepil netuším, ale ja bych si to na auto už nedal, to radši vyvařit, protože tohle je fakt jedině tu podlahu ufiknout a navařit novou, když to děláš na autě na kterym ti nezáleží tak jasně, klidně. Ale mě je to docela líto že to takhle zmrvil, zvlášť rapida. Mám tisíc chutí to rozebrat na díly, ale když vidím kolik rapidů takhle končí tak si říkám že ho radši zkusím zachranit... asi jsem magor..
22:53:09
04.07.2006
Syny
-> p.b.: no tak jestli to udelal jen zevnitr, tak se to dalo cekat, ja to mam i zvenku... Jinac, nevim o jinym zpusobu jak zalepit ty mali dirky co sou v podlaze skrz... A stejne, je to jenom skodovka, az se to vysere nebo to zrezne tak pujde do pici a koupim neco jinyho8 Nerad tohle rikam, ale fakt nenecham vyvarit dirku 1cm X 2cm... To tam tu ipu radsi dam... A vubec, jestli to ten typ prilepil tou ipou 2 dni pred tim co to prodaval, tka to ipou nebude... Tatik mel s ipou zalepenou stovku a prodlouzil ji tim zivotnost tak 5 let4
22:40:47
04.07.2006
p.b.
-> Pavel P.: No tak až budu mit za 14 dní čas, tak do praglu zajedu, zatim budu jezdit do prace na kole :))
22:36:40
04.07.2006
Pavel P..
-> p.b.: ty podlahy nejsou tak velký, je to jen ten profilovanej plech, velký jako klasickej gumovej koberec. nic hroznýho.
22:35:03
04.07.2006
Pedros
-> Syny: já mám podlahu oproti tomuhle krásnou.. a já už jsem si to nechal patentovat jako automat. klimošku heč.. 4 1
22:33:17
04.07.2006
p.b.
-> Pavel P.: busem s podlahou? :) nejradši bych si to objednal, třeba z prondo.cz, ale nemůžu za boha zjistit jak, to fakt neznáte někdo nějakej obchod s dílama kde jsou schopni ty díly dodat aniž bych pro ně musel jezdit přes půl republiky?
22:31:56
04.07.2006
p.b.
-> pajavlk: No člověče je možný že když jedu v dešti že tam asi zatejka...
22:30:47
04.07.2006
Pavel P..
-> p.b.: hehe a co třeba busem a nebo vlakem?
22:30:34
04.07.2006
pajavlk
-> p.b.: to vypadá jako by ti zatejkalo pod koberce ?
Extreme Tyres