skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jak dat dole asfalt abo nieco take?
23:26:43
09.10.2006
09.10.2006

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> formalin: vyskusaj technicky benzin

15:57:57
09.10.2006
09.10.2006

formalin
Caute robili nam cestu pred blokom. Upozornenie ze auta treba dat prec vyvesovali az vtedy ked zacali robit cestu cize v utorok rano.Takze fizli chodili po bytch zvonit nech odpraceme auta, lebo nemozu robit{mali alebo mal som aj ja stastie teta bola nahodou u nas a zvola la znameho aby preparkoval auto]. No vyburali iba stary asfalt a nechali to tak. Potom nic nerobili niekolko dni.nebol ani ziaden oznam vyveseny jednoduchonic. Stvrtok vecer je u nas nemormalna plnka nieje kde parkovat tak som ledva nasiel miesto na zaparkovanie uz na tom vyburanom asfalte. . V piatok rano som isiel skoro prec ale bez auta.Mama isla nahdou okolo a videla ze zacali robit cestu.Striekali na to vyburane niejaky podklad. Cierne tmave myslim ze to je asfalt[v nejakej tekutej fome]. A tak ako to frkali[stiekali] tak to frkli aj na moje auto. mam z jednej stany same asfaltove bodky
Sklusal som ich davat dole no jedna dve isli s handrickou dole takze dufam ze aj ostatne pojdu.Ale horsie je ze moje auto tam ostalo posledne a mama rychlo opet zohnala dalsieho znameho a on peparkoval.No a ja mam biele zasterky a z kolies mi nafrkal ten asfalt abo co na zasteky
. Takze moja otazka znie ci neviete jak to dat dole zo zasterok? Skusal som skrabkou ale nejde to gulka zide dole a necha taku hnedu boku co nejde dole. neviete jak to dat dole ? nieje na to nejaky pripravok? lebo dve zasterky mam tak ofrkane ze je to pruh hruby asi 15cm