Ulomenej šroub!!!

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 14.04.2007 do 17.04.2007, založil/a Tuneman2/Fávo - zrušená registrace
řadit dle data
23:06:55
17.04.2007
Kuladmin
Z vlastni skusenosti ty vytahovaky - uz je vzivote nechci videtttttt !!!!!!!! Zalomenej odvzdusnovak - Starsi chlapek od garaze povida to sezen je to supr vzdy mi to pomohlo.

Hmmm tak sem sehnal ty stare !!! original a jedu nejmensi prd- jeste ze sla vytocit spicka druhej prd ale nastesti hodne hluboko dalsi treti prd a bylo vymalovano jako kdyz tu diru zavaris :o) a dokonale takze zelva letela a komplet new jen kvuli p..u sroubku a majitel tech vytahovaku mel radost :o) ale aspon ma ted jistotu ze je nikde nezalomi :o) no a pak dalsich x lidi od garazi - joo to je vec na p..u ty se lamou jak prd atd... :o) No nemohli prijit driv.

A ted vazne je to dobra vec ale jen na vetsi srouby a nesmej bejt zarezli to fakt nepomuze je to ideal na zlomeny apod ale ne rezaty. Na ty jen opatrne odvrtavat - spravnou velikosti vrtaku zacit mensim a postupne pridavat a projet zavitnikem a je pohoda.
22:15:37
17.04.2007
Saky
no jo jenze srovavat kvalitni vytahovak s tou sadou za 70kc co se da koupit ted je jako srovnavat sportovni vykony Paroubka a Seberleho-)
18:37:00
17.04.2007
Witt
Nevím jak ty současný, ale původní český vytahováky co se dělali za bolševika jsou docela dobrý. Zlomil jsem akorát ten nejtenčí. Ty ostatní fungují dobře.

Pokud něco nejde povolit, tak to nahřejvám tím nejměnším hořákem autogenu, lze použít i el. opalovací pistoli (nejlépe s nějakým nástavcem), ale trvá to podstatně dýl.

09:56:18
17.04.2007
Saky
osobne bych na ty vytahovaky moc nespolehal, pokud je sroub zarostlej tak ze se ti ukrouti telo sroubu tak ti ten vytahovak s 90pct nepomuze.. a pak teprve muzou prijit ty spravne komplikace jako zlomenej vytahovak v tom sroubu.. pak uz je o problem vic nebot ten uz neodvrtas vubec.. osobne vsechny srouby odvrtavam uplne a delam novej zavit s tema vytahovakama nic moc zkusenosti a myslim ze ti to dost lidi potvrdi.. neco jineho je vytahnout sroub kterej je ustrizenej ten pak nemusi moc drzet a vytahnout jde ale pokud ho ukroutis myslim ze to nepujde..
21:44:43
14.04.2007
myschaak AZNP K.Hora
-> Tuneman2/Fávo: nemáš zaco...jak říkám,tímhle jsem si prošel před měsícem....4
21:43:12
14.04.2007
Tuneman2/Fávo - zrušená registrace
-> myschaak: jůů, tak to pořešim!!!díky moc za radu!!
21:36:37
14.04.2007
myschaak AZNP K.Hora
-> Tuneman2/Fávo: vypadá to jako závitník ale má to opačnej "závit"....do ulomenýho šroubu navráš díru ´,tím se uvolní a pak do něj začneš šroubovat ten vyxtahovák a tím jak má opačnej závit tak se v něm sekne a začneš točit i s ulomenym šroubem...občas se to dá někde koupit....u nás to maj malou sadu za 70kč MADE in CHINA ale před měšícem jsem s tim ulomenej šroub z bloku vytách...
21:32:54
14.04.2007
-> myschaak: jakym vytahovakem?to slyšim poprvy:-)
21:15:42
14.04.2007
myschaak AZNP K.Hora
navařit na něj matku a zkusit nebo navrtat a vytáhovákem zkusit dostat ven...začni tou matkou asi...
21:12:11
14.04.2007
Mám delikátní problém-chtěl jsem sundat tažné zařízení a ouha...jeden šroub se mi povedlo ukroutit, a to i po postřiku proti škůdci rzi..je to jeden z těch co drží příčku motoru..já vám nevím, ale jak postupovat nejen pri demontáži ostatních, ale hlavně, co dělat s tim ukroucenym.rád bych nějaké šetrné řešení aby závit zůstal zachovaný..a podotýkám, že nečouhá ani milimetr :-(...vim že vypadam za blba, ale ja to nechci pohnojit ještě víc :-/
Extreme Tyres