skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
štítek s Vinem-felda
07:43:13
29.07.2007
29.07.2007

spartra
tak po bouračce to nikdo nezkoumá
00:04:55
29.07.2007
29.07.2007

Max
-> RomanT: tak jestli je změna čísla v TP,tak by to mělo být v pohodě....
Jde o to na koho narazíš. ted jsem přihlašoval jedno auto a tak štítek neni. Tak jsem měl stažený pulky jelsit si toho všimnou....prošlo to.
Ale když jsem napčiklad legalazoval asi před 2ma lety ibizu a tam byl štítek počkozenej,tak mě s tim z stk vyhnali. Udělat duplikát neni takovej problém,výrobce nebo autorizovaný zastoupení to zajistí. V mém případě to bylo u VW za 2000kč
Jde o to na koho narazíš. ted jsem přihlašoval jedno auto a tak štítek neni. Tak jsem měl stažený pulky jelsit si toho všimnou....prošlo to.
Ale když jsem napčiklad legalazoval asi před 2ma lety ibizu a tam byl štítek počkozenej,tak mě s tim z stk vyhnali. Udělat duplikát neni takovej problém,výrobce nebo autorizovaný zastoupení to zajistí. V mém případě to bylo u VW za 2000kč

22:53:02
28.07.2007
28.07.2007

RomanT
kluci je nutný, aby byl na autě připevněnej ten hliníkovej identifikační štítek s VINem, co je montovanej například u fa a fe na přední chladičovce, nebo se dá normálně legálně jezdit i bez něj? a co na to technická, když štítek chybí (je to u feldy, u který byl po bouračce měněnej v originálním škoda servisu celej předek ) - i ten kus kastle s vyraženým VINem je menenej(u tlumiče) a je tam cislo daleko kratsi nezli origo-zmena cisla je zapsana v TP