potřebuju pomoc..!!

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 27.04.2008 do 02.05.2008, založil/a Ludacris2
řadit dle data
22:24:28
02.05.2008
Ludacris2
tak už vím co táta myslel tou tzv. kuzličkou..jak je řadička..jak je ten konec jak jde do podlahy vozu..tak tam je taká kulička bo co..tak to myslel..;-) takže to už mám pořešené a v tkém případě je to snadná výměna..;-)

čili o jeden problém méně...;-)
23:43:47
01.05.2008
Ludacris2
4 Qwert..

no..takže 1. jde mi vcelku o obojí..ale spíš se přikláním k tomu tuningu..;-) ostatně jedním z mojich snů je mít nějakou originální tuning car..;-)

2.jak je vlastně těžké ty náprvy opískovat??rsp. kolik by se asi přibližně pohybovala cena??:-)

3. jak už jsem psal..převodovka byla cajk..jenom mi tam chybí jeden díl..ale teta teď má její shade v depozitu a půjde na likvidaci(zavřila motor..8 tak mi nabídla že si z toho jejího auta můžu něco vzít..;-) takže o převodovku by nebyla neouze..;-) ale je to emko-to kvůli baltníkům.:( )

jinak já si myslím že pro mě to asi má cenu..vono sice do toho nasipu prachy..ale pak ten pocit že jsem udělal z vraku něco krásného, a pojízdného(teda jestli se mi to vůbec někdy povede..:D ) tak to je taky hezký..a navíc bych rád ab mi po dědovi něco zůstalo..(2004 to byl dědův konečnej rok..:'( )
23:33:43
01.05.2008
Ludacris2
4 kaprik master

no co se týče do té převodovky..tak vím že tátovi to dost zlobí..že teď už asi po třetí za snad rok 2008 t měnil..prostě třebas když tam chce hodit zpátečku, tak mu to najednou skočí..kvalt vypadne a musí ho zařadit znova..asi takhle..co to ..tak říkam..prej je to nějaké kolečko..nwm přesně co..bhužel..ale co mi říkala babička.tak to auto bylo těsně po technický když se odstavilo a řadilo nádherně..ale podle fotříka ne jen aby mohl mít z toho díly..to samí u dveří..vytáhnu z toho stahovací systém okna..:(

jo možná bych dokázal někoho sehnat..a díky za typ na web..;-)
23:12:55
01.05.2008
Ludacris2
jej..sry..sem tu pár dní nebyl...:D;-)

jinak..menší inf. dneska jsem měnil kola na tom autě(měl jsem nějaké před dobou koupená v docela cajk stvu..;-) tak jsem je doufouk a nasadil..) no a jak jsem tak heveroval tak se mi na zadní nápravě dařilo..ale asi jsem už přišel proč to auto také hopsalo..ono jak je zadní levé kolo..jak je ten bubem bo na čem držej..tak se to přec dělí na dvě části..(ještě nejsem znalec..;-) ) ale jak je jako ta vnitřní..tak to tam je nejpravděpodobněji prasklé..takže..jinak co jsem viděl ty nápravy a vlastně podvozek i...tk to bude chtít fakt hodně prachů do toho..ptz nápravy..ty jako si myslím že by na klidné ježdění jetě vydrželi..;-) takže zatím nemám starost..ale děsí mě podvozek..zadní část..tam to malinko chroupalo..ale nic extra..ale předek..sem potřeboval rozpohybovat přední pravé kolo..a jak jsem pod auto šoupnul hever, a začal jsem vynášet auto, tak to tak stršně křupalo..až jsem se bál že se mi to posere a auto bude v háji..naštěstí to vydrželo..ale jaksi mám tak trošku prasklej ...podlahu?nwm..jak jsou prahy..tak v těch místech pod předními dveřmi to je v háji..jinak zejta ještě dodám foto...
13:02:53
27.04.2008
Qwert..
-> Reeaper: taky mě to potom napadlo3
12:52:00
27.04.2008
Reeaper
-> Qwert..: sice to je OT, ale nedá mito.. jestli by z týhle Pecovi krásny udělal náký votuzidlo obalený plastama a podobmejma bleee, tak to raději ať si hraje s tou svojí 4
09:41:06
27.04.2008
Qwert..
-> Ludacris2: třeba toto : skoda-virt.cz/cz/.../8114 7-garazovana-s-120l-1-maji tel

za ty peníze si ymslím v lepším stavu než tvoje, jasný ,musí se na tom taky dělat, ale základ by byl slušnej
09:37:11
27.04.2008
Qwert..
-> Ludacris2: 1, se rozmysli, jestli chces dělat tuning, nebo renovaci

2, prahy se daji koupit novy, stejně tak jako podlaha, podběhy atd, potom yříznout co je schnilý a navařit nový

3, nápravy nový těžko seženeš, maximálně přední nápravnici, možná nějaký turecký ramena, cenovky jsou ale víc než vysoký, takže vyndat starý, zjistit co je na to m špatnýho, popř sehnat jiný použitý díly, nechat opískovat, navařit výztuhy, vyměnit všechyn čepy, gumový uložení, zrepasovat řízení, vzadu to stejný, samo zrepasovat brzdy, toto všechnos e dá udělat ale investice jsou v řádech tisíců korun a je potřeba známých, kteří ti třeba udělají nový svisláky

4, těžko říct co máš za problém s tím řazením, pokud je ale převodovka v takovým stavu jako zbytek auta, tak jednoznačně vyndat ven a sehnat komplet jinou v lepším stavu

5, pokud blatník promáčneš rukou tak ti kit nepomůže, občas se dají sehnat starý blatníky na užovky někde v inzerci ale opět cenovka...sežen z nějaké jiné užovky...

máš toho docela dost no, někdy je potřeby si uvědomitz kolik bys do toho nasypal a jeslti to má vůbec cenu
08:56:29
27.04.2008
Kapřík
-> Ludacris2: no.....4

1. pokud nápravy nejsou zhnilý...pomlať je kladivem a když to bude ok tak je tak můžeš nechat. Pokud s tím budeš jezdit normálně a žádný blbosti. A nebo je můžeš renovovat, ale to si nachystej dost peněz.

2. místa který máš v kastli zhnilý (blatník, prahy, atd.) musíš vyvařit. Žádný tmel ti nepomůže. Prostě vyříznout flexkou, nachystat plech a sehnat někoho kdo ti to COčkem vyvaří. Prahy se dají koupit nové, blatníky a lemy taky. Třeba tady mají dost plechařiny shop.obautodily.cz/index. php?main_page=...

3. kolečko, ložisko v převodovce a nejde řadit. NO nepředpokládám že se táta vrtal v převodovce. Nebude to spíš kostka mezi táhlem řazení a převodovkou? A nebo něco v kulise řazení pod řadící pákou? Takhle ti neporadím...
01:41:18
27.04.2008
Ludacris2
tj foceno z venčí..;-)
zvětšit potřebuju pomoc..!! - obrázek od Ludacris2 vložen 27.04.2008 01:41:18
01:40:35
27.04.2008
Ludacris2
Ahoj..začínám s auty(tuning/spíš renovace dědovi shade 120l užovky) a potřebuju pomoct..mám takové 4základní problémy..

1. připadá mi že jsou nebezpečně prorezlé nápravy..jako řekl bych že jsou ještě v rychtiku ale tak přece jenom..takže by mě zajímalo za kolik a kde by se dali sednat nové

2. jak lze opravit podvozek a prahy(normal to co nás drží v autě abychom nehupsil pod kola..:D )

3. existuje nějaké kolečko nebo něco jako ležisko v převodovce, které si táta vyndal z té dědovi shade aby měl do své díky kterému te´d nelze ředit..tak by mě zajímalo kolik by mohlo odhadem asi tak stát, zdali lze sehnat úplně new a jak těžké je to tam vrátit..

4. zadní levej blatník je jaksi v prd.... a prorezlej..(včera jsem se toho dotnul a je to měkčí než ženská prsa...:D ) sem to jaksi promáčk...:D(ten blatník) ale co jsem četl a dozvěděl jsem se že ono snad by měl jít i vyměnit, ale zajímalo by mě jak, či jestli by to šlo nějako šikovně opravit tmelem..;-)

jinak existuje někde nějakej web kde bych sehnal užitečné rady a pod.??:-)

jinak předem děkuju všem za příp. pomoc a příspěvky..mooc si toho cením..;-)(to auto je pro mě docela cenné..;-) a je to takovým mím simbolem že byl mezi námi můj děda..R.I.P. )

díky všem.:-)

MIER a $$$SEBE VER!!$$$
zvětšit potřebuju pomoc..!! - obrázek od Ludacris2 vložen 27.04.2008 01:40:35
Extreme Tyres