zadní stěrač na škodu 120

prohledat
19 příspěvků (zobrazeno 1 až 19) od 08.05.2008 do 07.06.2008, založil/a charouz
řadit dle data
12:36:22
07.06.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
LiMaK 05.06.08 21:31:12 napsal:

-> Matthes z TechWebu: tehdy jsi muj povoz vydobuil na firme dostatecnou uctu a nikdo uz nemel hlupe kecy o skodovkach

Jojo to maj dycky vseci plno kecu ... dokud skodovku nepotrebujou 6
21:31:12
05.06.2008
LiMaK - 742 forever
-> Matthes z TechWebu: dokonce tu prvni noc co zaclo silene chumelit jsme jezdili 3 ridici na 2 tranzitech a ja sesvoji skodovkou, retezy na vsech kolech a hrnul jsem spoilerem, hrabla na snih na zahradce na strese a s nasazenym vlecnym lanem nonstop prehozenym pres kridlo. rano po te silene nocni jsem od firmy vytahoval 3 kolegy - 1x opel omega, 1xbmw 320 a 1x opel kadet. bez retezu nemeli sanci vyjet :-) byla sranda ...vsichni z firmy cumeli co dokaze stara skodovka se spoiálerama a retezama, samozrejme sef toho tehda vyuzival a posilal me do koncin kde nic jineho neprojelo....teda krom traktoru.

tehdy jsi muj povoz vydobuil na firme dostatecnou uctu a nikdo uz nemel hlupe kecy o skodovkach
21:17:58
05.06.2008
LiMaK - 742 forever
Matthes z TechWebu 05.06.08 17:19:09 napsal:

-> LiMaK: Chudak transit, co ste vozili? Nebo ste jezdili aby nezamrz? 3

zimni udrzba - shazovani snehu ze strech, zastavky, schody, cesty, sklady rampy....ja jsem ridil tranzita, vozil naftu traktorum,UNC nakladacum, ktere nemely cas jezdit na pumpu, sul na zastavky a schody....

proste takova technitska podpora :-)

diky bohu ze uz v te firme 2 roky nedelam :-) bylo to celkem krute :-)
17:19:09
05.06.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
-> LiMaK: Chudak transit, co ste vozili? Nebo ste jezdili aby nezamrz? 3
03:46:58
05.06.2008
LiMaK - 742 forever
-> Syny: pomatuju kalamitni situaci jednoho snehoveho roku. na nasem firemnim tranzitu jsme se stridali 2 ridici a jezdil 24 hodin denne cca 3dny v kuse nonstop bez vypnuti motoru...v aute bylo sice teplo, ofuk predniho okna foukal horky vzduch na okno, ale jedine co zabitalo byly sterace predniho okna. proste zbytek byl zajebanej jak jetel ikdyz to topilo primo na okno...dokonce to primrzalo a obalovalo sterace ledem, takze se co chvili musely oklepavat....ale to byla kalamita, snehu jak cip a mraz ukrutny a tranzit ma veklke okno :-)

ja jenom ze znam situace, kdy neni nad sterac :-) a zadne vyhrivani dokonce ani predniho okna nestacilo :-) Proste kdyz treba snezi vic nez se stiha teplem vytvorenym roztopit :-)
17:46:37
13.05.2008
Syny
-> minno: nemusi bejt ani vyhrivani okna - kdzy v aute zatopis, tak to roztaje samo ty vlocky co na nej spadnou. Ja teda co se skodovkou jezdim sem zatim neschledaj jedinou situaci kdy bych ho potreboval ten sterac... Snad mozna zevnitr kdyz se v aute dejou orgie a je to zafuneny, to pak cekat nez to vyhrejvani rozpusti je neco :(
17:12:55
13.05.2008
LiMaK - 742 forever
-> minno: bydlim ve meste, v ostrave. s autem jezdim kazdy den. zadni okno se bordeli nejen v zime, ale na podzim porad prsi,padaj listy ze stromu, na jare prsi a pada pyl z tech pojebanejch kvetoucich stromu, v lete se prasi a jak se neprasi tak zase prsi :-) v zime snezi kolikrat tak huste, ze zadne rozmrazovani nerozmrazuje uplne dokonale, kord na 742kach, kdyz prsi je tu milion krizovatek a mam zajebane okno hned na te prvni...kdyz silne prsi prijedu pred barak, v noci a cele okno je v jednom splavu, a pak couvej :-)

A zas takove velke mineni o tom OFUKU zadniho okna vetrem za jizdy nemam....to mozna ve 140ti a výš.

Jak rikam, okno se bordeli, a chapu lidi kteri jsou zhnili porad dokola cistit okno,chapu ze chteji sterac, neurazim je, ALE NECHAPU JE, je to hnus a nemam ty zadni sterace na 120tkach rad :-)

Na octavky liftbacky se taky obcas ty sterace davaj a verim ze kdo ho na te octavce ma, nenadava na nej :-)
08:22:08
13.05.2008
minno
-> LiMaK: no ano, len tych sraciek co ti na shade zadne okno "spadnu zhora" ti znemoznia vyhlad len par krat do roka.... sneh si pred jazdou odrhnies a pocas jazdy staci mat zapnute vyhrievanie....

U Fa/Fe/Fab je ale zadny stierac nutnostou, staci minuta v dazdi s mokrou cestou a zadne okno je zasrate ze nevidno absolutne nic...

Preto pri porovnani tychto dvoch typov karoserii v skodovke je z tohto pohladu ten stierac naozaj zbytocny.
13:58:01
11.05.2008
LiMaK - 742 forever
-> charouz: Kdyz uz to tam chces mit, tak treba zadni sterac z OCTAVIE I , tusim ze ho mely jen par vybav (LaK)?? nebo z fobie....to by nemuselo vypadat taaak strasne mega hnusne
13:53:16
11.05.2008
LiMaK - 742 forever
-> Syny: diky tomu ze to vypada MEGA hnusne, tak to nastesti nemam ani nikdy mit nebudu...

ale s tvrzenim ze se zadni okno nezasira, to zasadne nesouhlasim....

kdyz treba v zime ometu okna, zacne snezit, staci zastavit na cervene na semaforu a zadni okno je zgychane od tech bilych sracek.

nebo za deste kdyz zastaviím, taky se zasere a pak couvej do garaze :-)

Je pravda, ze se NEZASIRA za jizdy vzdusnym virem od zadku auta(jako u FA/FE), ale to co na schadeokno spadne zhůry, tak to na nem je :-)

no a ten ostrikovac by nebyl vubec zadny priblem, vzadu v motoru dalsi nadobka na vodu, motorek, par dratku a 30cm hadicky :-)

ALE pro me je to MEGA HNUS,HNUJ a vypada to SEREDNE jak bolava noha, ale fungovalo by to,takze dokazu nejak trochu pochopit nekoho kdo ma auto na jezdeni a jen na uzitek :-) a ne na okrasu
12:53:46
11.05.2008
Mr.Lumpy
-> rsvancara: jj a érbek novinku ze západu 3
18:15:33
10.05.2008
Syny
-> charouz: Je to blbost :) Na zadnim skle u skodovky to nema zadnej vyznam a i kdyby to melo, tak pochybuju ze tam potahnes ostrikovac, bez kteryho to taky defakto nema vyznam. Za deste je sklo suchy maximalne par kapak na nem, moc se nezasira. A kdzy je zapraseny v lete tka ho umeji na benzince (bez ostrikvace by te byl sterac stejen na prd). A za posledni to vypada priserne ;)
18:09:59
10.05.2008
rsvancara
Kdo videl film "Kulovy blesk" vi, ze sedany potrebuji sterac zadniho okna zevnitr (nejlepe zabudovat do pejska) :-)
11:11:35
09.05.2008
Majkl
-> Targa: ze by? 5
22:24:50
08.05.2008
Targa
-> Majkl: btw: nechceš na princeznu zadní stěrač?? víš jak by slušel?? uplne si to dokážu vybavit3 3
22:24:05
08.05.2008
Targa
-> Bobesh: -> Majkl: 52 52 52
22:22:56
08.05.2008
Majkl
uz jsem to videla a je to peknej hnus... navic u sedana je to uplne zbytecny..
22:20:06
08.05.2008
Bobesh
-> charouz: Promin nebohému starci ale v posledním řádku jsi si sám odpověděl,na karoserii sedan to opravdu má přínos takřka nulový.
08:26:38
08.05.2008
charouz
zdravím chci namontovat stěrač na zadní sklo na 120 potřebuju poradit s umístěním mám motorek z favoritu na páté dveře ale mám pocit že pokud to dám pod okno tak to bude zavazet při otvírání zadního kufru ale škody 120 jsem se zadním stěračem už viděl takže to jít musí nějak u rapida je ta mezera větší dík za rady a ti co sem budou psát že je to blbost tak takový rady si nechte od cesty dík
Extreme Tyres