Lakování - hrany...

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 02.10.2008 do 06.10.2008, založil/a m8rinek
řadit dle data
11:35:32
06.10.2008
Jozka
-> LiMaK: Tos šikovnej.. já většinou tu hranu vezmu -třeba lem blatníku u MBkča- když brousím ty plošky mezi..8
21:32:01
04.10.2008
WMA - navigátor :)
-> m8rinek: to je snad jasny, pod kazdou barvu patri nejakej zaklad.

samozrejme ten spravnej, neresim jakej zaklad pod jakou barvu, tady jde o to ze pod barvu musi zaklad....
15:37:24
02.10.2008
LiMaK - 742 forever
ja si myslim, ze kazda barva ma svuj zaklad....od toho je základová barva vymyslena.

základ na plasty se strika na plast, na nej barva a pak se to (teoreticky) neloupe.

a co ti to udela, kdyz ti nekde bude ten základ na plastu chybet?

obrus si blatnik komplet do plechu a strikni JEN barvou...co to udela??proc myslis ze se nejdriv strika zaklad a pak barva....

dalsi...pozinkovany plech ma taky zaklad na pozink...kdyz ho nedas....loupe se barva z pozinku dolu...

no a to co jsi udelal ty??Mas hrany probrousene na kov? co ti to udela? proste strikas barvu primo na kov, bez jakehokoli zakladu...pokud uz se nebojim loupani, tak koroze urcite.

jednoduse receno, budes tam lit vrchni barvu na holej plech....jakzkoli "lakýrník" by te s tímhle podkladem poslal doprdele, nedelal by to a mozna bys ho ukecal bez záruky

jo a propo, primo hrana mezi dvema plochama se az nebrousi, brousi se jen PLOCHY az PO HRANU, samotna hranka se prejede jen lehce jednim tahem...

auto pripravene na lak v zakladu a plnici teoreticky muze klidne stat na desti a nic neorezne, ale ty tvoje "probrousene" hranky do rana chytnou lišku od rosy....
14:14:12
02.10.2008
strucy
-> m8rinek: pokial nestriekaš farbou na báze vody čiže vodou rieditelna tak netreba len prebrusiť aby tam nebola povrchová hrdza a dáš farbu ale ak je farba vodou rieditelna tak treba prestreknuť plničom v spreyi.
10:44:11
02.10.2008
m8rinek
tak vadí nebo ne? :D nejde zas tak o přechody, to bude ok, ale spíš o přilnavost a korozi....
10:17:42
02.10.2008
Jozka
-> Teeny: To nevadí? Já to vždycky dostříkával..
09:33:39
02.10.2008
teeny
ne to nevadí
07:07:09
02.10.2008
m8rinek
Je problém když jsem se probrousil před lakováním v plniči až na plech? na prá hranách blatníku? Barva je normální na lakování aut od www.a-c.cz

Musím přestříkat plničem, nebo nevadí? Díky
Extreme Tyres