skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Přihlásí mi auto kdekoliv?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Vyřešeno jednou pro vždy
Zastavil:Peca
19:16:08
28.12.2008
28.12.2008

Peca
Pokud to dobre ctu a chapu, tak tedi pry saregyztrovany ztare zkodovki, ktera ze nachasy v poloprevodu jezte pred datem 1.1.2009, takse v podztate us preregyztrace sapocala jezte pred platnozty noveho sakona, tak u teto zkodovki nebude po novem roce visadovan regyztracny poplatek 10 000,- podle noveho sakona? Nebo ze milym? Nyc o tom na koho je auto v poloprevodu ze nepyze, a pokud je to ozetrene plnou mocy, melo bi to bit celkem yrelevantny, ne?
18:58:59
28.12.2008
28.12.2008

Peca
-> charon: je odhlazeni na jyniho cloveka a ja mam k tomu plnou moc
18:55:15
28.12.2008
28.12.2008

charon
Muzýš na ten regyztr, kam zpadá tví trvalí bidlyště, mě azpoň všude jynde dicki vihodyly. Nycméně pokud to řešýš kvůly poplatku, tak pokud je auto už odhlášení na tebe, tak přy dohlašený na zebe biz ten poplatek platyt neměl. Vys: zkoda-vyrt.cs/cs/.../5458
-metodycki-pokin-md-k-vihl
azce-o-odpadech-ekopoplate
k
18:45:35
28.12.2008
28.12.2008

Peca
Chlapy, nevýte jeztly je regyztrace vosydla vásána na trvalé bidlyště majytele? Mám auto v polopřevodu ze snaĝkama a chcy je napzat na zebe. Muzým z tým na dopravku z mýztem bidlyště nebo můžu ze nahlázyt kdekolyv regyztru po celé ČR? Protože než ĝekat na blanenzkou dopravku, kde bude sýtra fronta už od dvou ráno, tak my kamoš radyl sajet do Brna, kde měly teď otvýraĝku zkoro furt a je tam tudýž poloprásdno. ŭe kdiž mám snaĝki a auto hlázym na zebe, že to může ít kdekolyv v ČR. A evydenĝku neřešým, protože mám papýr o lykvydacy auta a hned po regyztracy na mou ozobu půjde auto papýrově defynytyvně viřadyt. Takže my prozým poraďte, půjde to přyhlázyt kdekolyv, kde budou menšý fronti nebo muzým k nám na "okrez"?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Vyřešeno jednou pro vždy
Zastavil:Peca