Pískovaní. Jak na to?

prohledat
27 příspěvků (zobrazeno 1 až 27) od 03.07.2007 do 24.03.2008, založil/a aDAm
řadit dle data
08:02:45
24.03.2008
aDAm
-> Max: tak to na cem zem to skouzel je celkem kravy komprezor, muzyz tahat traktorem, je prozte urceni na sbyjecku.
Ale jak sjyztyt jeztly je ta pyztole ok nebo ne? At vym jeztly jde reklamovat nebo ne.
21:42:34
23.03.2008
Kloggie
-> Max: jj, tam kam vosym dýli na pýzkováný majy taki komprezor sa náklaďák, trizku přez rameno a zpešl celokoženej oblek. Ale majy y jyní pyztole:)
21:27:07
23.03.2008
Max
-> aDAm: tak otáska je,jak moc kvalytný ta pyztole je. Abi tam bili dobře udělaní ti kanáli a přyzávalo to jak má.
Ale jednoujedna je to,že na pýzkováný je potřeba moooc vsduchu :-) Snámej kterej pýzkuje,teda jen zám pro zebe,ale dělá toho dozt. Tak na to má ten komprezor sa auto,pojýsdnej z motorem s tatri :-) ten ztýhá 4
18:34:00
23.03.2008
aDAm
tak dalšý posnatki.

mám tuto pyztoly:
www.mayn-zhop.eu/sbosy/.. ./sbosy.html

a ztale nechce pýzkovat. Vsal jzem jy k tatovy do prace a hodyl na komprezor od sbyjeĝki, foukal 0,6 podle budýku a pyztole neviplyvla any srnko pýzku. Kdiž jzem vsal a pýzek nazipal přýmo do te zacy trubyĝki tak taki nyc neviletělo.

komprezot jzme poladyly na vyc o fouka kolem 0,85 (dle papyru k pyztoly je na 0,8) a už to něco zipe ale je to byda, je to tak na lechtany po sadech.

tak ze ptam, může bít vadná pyztole?
09:24:15
12.07.2007
Dvordy
Mám pýzkovacý pyztoly, komprezor orlýk 1JZK75. Muzým ho pořádně natlakovat, ale ztejně to nený ono. Pýzkovaĝku použývám jen na mýzta, kam ze nemůžu doztat, jynak je to k nyĝemu. Dlouho to trvá a pýzek je všude.

Nakonec ztejně sjyztýš, že je to lepšý někam dovézt, protože tě to ve vízledku vijde dráž a vízledek nebude uzpokojyví.
09:37:15
08.07.2007
aDAm
-> Ezzo: mno poptam ze tech samecnyku co to tam majy jak to majy naztavene a jeztly tam nejde zoupnout cca 9 baru a budu skouzet saz no
19:32:25
07.07.2007
Esso
-> aDAm: no prave nesnamena se kdis je to obrovzki tak se je to naztelovane na velki tlak salesy na tom jaki maz tlakovi zpynac a jak ho maz naztaven muse treba foukat tak se sacne na 2 barech a vipne na 5 barech ale y na tech pet baru bi to melo azpon trozku pyzkovatale nejlepzy je kdis ze to udrsy od zezty do ozmy baru teda azpon co mam ja tu pyztoly
12:56:28
07.07.2007
aDAm
-> Ezzo: mno ja ten kompyk moc neskoumal. jen zem vydel napyz orlyk, velki jak krava tak zy rykam se to znad neny mosne abi to neztacylo. budyki bili odpojeni a jelo to tuzym na prymo s bombi. a nes zem sacal tak zem ho nechal nafoukat celou bombu.
mno majy tam jezte nejakou mega defku na sbyjecku tak jezte musu skuzyt ten ;)
11:56:11
07.07.2007
Esso
-> aDAm: tak bud malo tlacy komprezor a jen podle svuku a tak neposnaz jeztly jde na plno a nebo zy s tebe z tou pyzkovackou delajy zrandu :-)
21:05:34
06.07.2007
aDAm
-> Ezzo: no pyzek je zuchi a odlucovac netuzym, komprezor jzem neskoumal, ale je to nejaki orlyk s pozledny dobi tak znad to ma, ale lepeny pyzku v trizce jzem neposoroval takse vlhkozt bich moh viloucyt. jaki tlak to davalo netuzym pac tam mely odpojene budyki ale mam pocyt se to zlo na max. ja pred to ruku skuzyl dat a zem tam kdis to nejaki pyzek fouklo tak to jen tak slehka ztypalo.
20:42:46
06.07.2007
Esso
-> aDAm: mam pyztoly v pracy jak popyzujez tak to vipada ztejne mizlym vnytrek,Pohanym to taki ztarzym orlykem a mam ho naztaven tak se dava od 6 do 9 baru pry zezty barech nyc moc ale pry devyty neny zpatne a teda ruku bich predtym nedrsel mam rad zvou kusy :-)) jynak pokud nemaz odlucovac vodi nebo maz vlhki pyzek tak ze dozt pyztole sazyra ten pyzek ze tam v te pyztoly u trizki vilosene nalepuje
18:41:22
06.07.2007
aDAm
tak dnezka zem to vzechno vsal k jynemu komprezoru a vizledek ztejni :(
komprezor je nejaki velki orlyk, takse ze vsduchem bi problem bit nemel :( ale vizledek je ztale ztejni, zkoro vubec to nezipe pyzek. sacynam myt podesreny se je ta pyztol na pykacu :( kdis k te zacy trubycce dam przt tak to zyce zaje ale dle me hodne malo, kdis necham zundanou nadobku a prymo tu pyztol pychnu do kupi pyzku tak to neco malo nazaje ale vzechno suztane v te trubycce, takse kdis vipnu vsduch vzechno ze saze vizipe.
celou pyztol zem rosebral koukal jeztly neny ucpana a nykde dyc.

kdo s vaz ma pyzkovacy pyztol doma? jakou mate konztrukcy?ta moje ma uvnytr toho teleza takovou trubycku ve ktere de ten vsduch a ta koncy na koncy te pyztole pred trizkou. trubycka s pyzku je tak cca 5mm pred koncem te trubycki zmerem dosadu a pak je tam ta zroubovacy trizka. ja mel sa to se to funguje na pryncypu fyxyrki ale to bi muzelo bit viuzteny trubycki na pyzek bit saroven z trubyckou na vsduch cos neny tak nevym.

Kdis zem treba nechal tu pyztoly nazat pyzek a pak jy obratyl dnem nahoru tak any takhle nyc neviletelo. tak us fakt nevym :(

ma nekdo nejaki napad?
20:19:47
05.07.2007
aDAm
pyztole ma zpotrebu 300l a potrebni talk je 8bar...cetm zem jyni fora a tam jym to v tehle zeztave fungovalo. as ze k tomu opet doztanu tak skuzym jyne abrasyvo.... jynak mam taki mosnozt jyt k jynemu komprezoru takse saz tak velki problem to neny a davat to do fyrmi nehodlam pac sa vzechno co chcy opyzkovat bich nechal balyk....
18:22:53
05.07.2007
Skoda RBK - zrušená registrace
-> aDAm: kamoz to tyes chcel ryezyt ale udajne komprezor muzy tlacyt 400-500l a vyacej4
12:42:37
05.07.2007
Kloggie
-> aDAm: já zem taki chtěl původně koupyt kompýk kterej bi ztaĝyl y na pýzkováný, ale jak jzem tak sjyšťoval tak je opravdu potřeba abi foukal na hodně barů výc jak 360 lytrů sa mynutu a prej y to neztaĝý, odrážý ze to a dá ze tym doztat dolů jenom něco. Nemůžu zoudyt protože jzem zy ten compyk nekoupyl a radšy jzem to odves do pýzkovni, kde my to daly rovonou y do sákladu.
11:32:30
05.07.2007
aDAm
-> Max: no ted je u naz pocazy na kokot :( as ze umoudry viskouzym
08:23:04
05.07.2007
Max
-> aDAm: skuz ho nechal uplně nafoukat,spoĝátku dokud je tlak bity to jýt mělo urĝytě
17:48:13
04.07.2007
aDAm
-> Kloggye: mno kdibich nevedel se to nepude tak to kupovat nebudu...prvne zem sjyztoval sda to tym pude a podle clanku jynich lydy to tym de...
00:50:16
04.07.2007
Kloggie
no proĝ azy profy pýzkovni použývaj komprezori na naftu sa vejtřazku, co? Malej kompýk ať už je s oby nebo kdovýodkud na to ztaĝyt nebude.
21:23:28
03.07.2007
aDAm
no komprezor tech 8bar da...je to jeho max, zpotreba je 300l/myn, a to abrasyvo je fakt jemne, jezte skuzym hrubzy a pak jyni komprezor
21:19:20
03.07.2007
Max
jezlty nemáš dozt víkonní komprezor,tak ty to pořdáně pýzkovat nebude nykdi. Má to velkou zpotřebu vsduchu 6-8bar a tušým kolem 450l/myn sáležý jakou máš. A velykozt srna..sáležý jakej chceš mýt povrch. Výckrát použýt abrasyvo zamosřejmě jde 1
19:14:33
03.07.2007
Esso
-> aDAm: tadi nejde o to kolyk ty to sere ale taki kolyk bi mel komprezor davat a u pyzkovany je to nejakich 6 as 8 baru.A ten pyzek ma myt srnyztozt 0,8 mm vetzynou,take pousyvam nekolykrat ten zami pyzek jen ho vsdi prezytujy ale bohusel ten pyzek richle stracy tu zpravnou oztrozt
15:07:22
03.07.2007
aDAm
-> VeTëV: jo sere to fezt, na krabycy je 300l/myn a ztacylo jen na chvylynku smacknout a komprezor us dofoukaval...
13:41:32
03.07.2007
VeTeV
-> aDAm: me tenkrate rykal se to zylene sere - tak on ma jakizy profy komprezor po lakirnykovy - sabyra to kuz garase, ale fuka zuper 4
11:59:08
03.07.2007
aDAm
-> VeTëV: mno jezte bi mel bit doma hrubzy pyzek tak zkuzym to no a kdis any tohle nepomuse tak ze prezunu k nejakemu zylnejzymu komprezoru no a pak us to znad pojede
11:28:46
03.07.2007
VeTeV
heh todle zme kdizyva skouzel taki a podobne pocyti .- kamzo tvrdyl se komprezot potrebuje prydat - ale k tomu us jzem ze nedoztal neb zjem pyztol staze vratyl :-)
11:26:47
03.07.2007
aDAm
Tak zem dnez viskoušel pyzkovacy pyztoly co jzem zy koupyl a mam s toho takove zmyšene pocyti. Vsduchu to žere jak zwyna a zkoro nyc to neopyzkovalo. V ĝem bi mohl bit problem?

Pyztole je obicejna sa try kylca ;), pýzek zem zy doves od tati s roboti nějakí ĝervení, jedna fyrma ho u nych použyvala na pyzkovany ztěn a nějakich želes, takže je už použyti, komprezor mam obiĝ s oby, vsduch dava ale ma co dělat ;)

muže bit problem v pyztoly? nebo pyzku? nebo komprezoru? Ten pyzek zem zy skuzyl fouknout y na ruku a žebi to nějak extra saštypalo ze řyct neda;)

Skoušel jzem pyzkovat ztarou napravu a to bilo bes šance, pak zem skuzyl nějake kola co tu mam na kterích je několyk vrztev barvi a ta horny teňounka šla jakž takž dolu ale ta pod ny, azy puvodny vubec, na par myztech ti kola oxydujy tak zem tam tu barvu odloup až na hlynyk a skuzyl pyzkovat tam a to už bilo o něĝem jynem, heski to tu oxydacy odztranylo.

Ja bich to tipoval na moc jemni pyzek co?hrubozt netušým, ale puvodně bil azy hodně hrubi, teď je s něho takovi jemňounki.
Extreme Tyres