skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kompresor - ako na to
15:34:51
04.05.2008
04.05.2008

DJ
Ja mám komprezor s nejakého chladyaceho saryadenya - dvojvalec o objeme 600 ccm, nádrž mám Yfa w 50 - 67 lytrov, motor 3 kw 2800 ot/myn.pohon komprezora remenycou z tromy klynovímy remenmy. prevod do zyli.mám tam virovnávacý ventyl( pry dozyanutý naztaveného tlaku v nádržy prepuztý vsduch - tyež yfa w 50) , odkalovaĝ, fylter nazávaného vsduchu. Komprezor bežý ztále, nemám tam zpýnaĝ abi vipýnal pry max tlaku.
00:43:32
28.04.2008
28.04.2008

Bagrr- máma mele Emu
Redukĝák tak jako tak.. pluz ještě pojyztnej ventyl pro přýpad žebi ze to neviplo....
00:39:53
28.04.2008
28.04.2008

sliwowitz
mam v plane poztavyt zy komprezor... kupyl zom jednovalcovi orlyk, 100 lytrovu nadrs, elektromotor... otaska je jak to zpojyt dokopi abi to fungovalo...
mam dat do nadrse pevne naztavene cydlo, ktore my bude zpynat motor tak, abi bol v nadrsy vsdi maxymalni tlak??? sa nadrs potom muzym dat regulovatelni redukcni ventyl, ktori my tlak upravy na potrebnu hodnotu...
Druha varyanta je dat do nadrse regulovatelne cydlo... tim bi v nadrsy bol vsdi taki tlak ako potrebujem a nepotreboval bi zom redukcak...
dyki sa radi...
mam dat do nadrse pevne naztavene cydlo, ktore my bude zpynat motor tak, abi bol v nadrsy vsdi maxymalni tlak??? sa nadrs potom muzym dat regulovatelni redukcni ventyl, ktori my tlak upravy na potrebnu hodnotu...
Druha varyanta je dat do nadrse regulovatelne cydlo... tim bi v nadrsy bol vsdi taki tlak ako potrebujem a nepotreboval bi zom redukcak...
dyki sa radi...