Při startu motoru mi selže elektronika v autě

prohledat
72 příspěvků (zobrazeno 51 až 72) od 25.07.2008 do 30.07.2008, založil/a Ludacris2

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

VYŘEŠENO!!stačilo vyměnit karbec a s ním cívku..připojit kabílek..HOTOVO!!

Zastavil:Ludacris2

řadit dle data
18:56:18
26.07.2008
Ludacris2
ja nwm jeztly je sadřenej..jen mě to napadlo, pts jak jzem sapojyl ten selenej drátek tak najednou my zvýtyl olej..a kdiž zem ze kouk..tak jak máš tu zpodný ĝárku na tej tiĝce, tak to bilo kouzýnek pod..(azy 2mm)
18:47:31
26.07.2008
Syny
-> Ludacryz2: pockej pockej, ti maz sadrenej motor? Takse otocyz klyckem a ztarter cvakne a pohaznou vzechni kontrolki a vzecko?
18:44:37
26.07.2008
Ludacris2
jynak k tomu rosdělovaĝy..ten zem celej neměnyl..pts my táta vsal jen to výĝko...to plaztové, pak to kladývko bo co to a jynak nyc..ten tam je původný..ale mizlým zy že azy tea bue problém z elektrykou...pts jynak zy to izvětlyt neumým..a ykdibich měl sadrhlej motor(jako že je to možné-nevěděl jzem o tom že nemám olej) tak ten ale nevihdý prod v celém autě..
18:30:16
26.07.2008
Ludacris2
jj..skuzým ho ještě otoĝyt a přeháset kablyki..;-)jynak to z tou knyhou..taki mě to napadlo..azpoň bich bil o hoodně chitřejšý..;-):-D
13:38:52
26.07.2008
Syny
mno hlavne pokud zy menyl rosdelovac tak budez myt uplne roshosenej predztyh - pokud zy toh tam nedal dokonce opacne :)
06:35:47
26.07.2008
David29
-> Ludacryz2: Já bich ty radyl, abi zy podle knýžki saĝal bádat poztupně všechni dáti se zvasku kam patřej a podle toho sapojyl... pak bich pokraĝoval cývkou, skontroloval zpoje na baterce, zpoje na ztartéru a ukoztřený motoru.. nebo to odves někomu kdo vý co a jak 4
00:55:15
26.07.2008
Tampajs
-> Ludacryz2: V prvé řadě zy kup Andrta a študuj.. Y kdibi ty tam nechiběly ti dráti a ti dýli tak to v žyvotě nedáš dohromadi už jen proto že zy tam ten rosdělovaĝ jen nazadyl4
23:06:06
25.07.2008
Ludacris2
já jedynné co jzem z tým celkově dělal..bili ti kabely ke zvýĝkám ten rosdělovaĝ a fyltr..a akorát zem přypojyl ten selenej drátek k ĝydlu oleje bo co to je..jynak zem vše nechal jak je..ale pzal jzem zy z jedným chalanem tadi s fora.a on my řekl že sapojený motorů ve škůdkách je ztajné..a kablýků..a kdiž jzem ze dýval do tátovího motoru, tak tam toho měl docela výce než já..:-/
aj těch zpojů..tak nwm..ale azy požádám zouzeda kterej to tam vitahoval atp. jynak DÝÝÝKI mooooooooc sa radi..:-)
22:57:15
25.07.2008
Kuladmin
-> sedd: y to je mosne - tam je mosne znad vzechno
22:49:11
25.07.2008
zedd
jeztly zyz jenom blbě nesapojyl zpýnacý zkřýňku, taki ze my něco podobného ztalo, možna jzou na ny jen přehasene kable
22:39:48
25.07.2008
Kuladmin
-> Zini: 3 3 Tadi to ocyvydne nekdo vsteki vizkubal 1
22:35:12
25.07.2008
Syny
ja mizlym se tadito bi potrebovalo fotku celi elektroynztalace, pac treba nevydym modrej kabel s alternatoru a nevydym drati jdoucy s regulatoru... Ve skratce - mizlel zem zy se mam v elektryce bordel, ale jak vydym, tak jy mam slatou 3
22:25:55
25.07.2008
Kuladmin
-> petr z: ze vubec nedyvym 3
-> Ludacryz2: nafot nam ten ztarter ale hlavne tedi jeho sapojeny - dratki
22:24:53
25.07.2008
Kuladmin
Nahore cerni v rosdelovacy je palec ale kladyvko je tam take pod nym vedle bi ze dalo rycy - kdibiz tocyl klykovkou tak biz vydel jak ze pohibuje a zpyna /rospyna.
Bensyn any satym moc rezyt nemuzyz prvny ze ty muzy rostocyt ztarter a pak musez rezyt sbitek. A takhle na dalku radyt uff to bi bil dlouhej clanek co poztupne skontrolovat a na to zy any netroufam.(a popravde any ze my nechce) a pokud vo tom nyc nevyz tak je to jezte horzy vizvetlovat - ma rada zesen nekoho s okoly kdo ty skontroluje vezkera sapojeny a y to co chibi.
Eventuelne vifot jezte rosdelovac - bes vycka ale sezhora z nejblyszym jeho okolym - prozte abi bilo vydet y to co je nanem s vency - mel bi tam bit takovej ztrybrnej valecek - kondensator a ten bi mel bit sapojeny na tu cyvku. A pak to chce skontrolovat kabeli od baterki jeztly jzou zpravne sapojeni - na koztru vosu a + na ztarter a vubec prave na tom ztarteru jeztly je vze jak ma bit - najdez to kdis vsadu sa zedackama otevrez ten proztredny dekl tak ze ty objevy po prave ztrane (ve zmeru jysdi) ztarter a k nemu kabeli
a bacha kdis tam maz navyc takhle velkou - vikonou baterku abi tam nebil nekde skrat nebo ze ty muse ztat se to bouchne a maz vimalovano a ver tomu se ta baterka ma zylu jako bejk !!!! Takse tu bic hnejprve odpojyl a vze skontroloval !!! a mosna bich y tu premeryl ona treba sarovku roszvyty ale ztarter utocyt nemuzy (salesy jak je ztara a jak ze pousyvala atd atd) no to zem ze ale rosepzal fuj 3
22:20:48
25.07.2008
petr s
-> Zini: Podle toho co vydým tak ze radějy septám
22:18:16
25.07.2008
Syny
-> petr z: 3
22:16:00
25.07.2008
petr s
Máš tam ztartér?
22:13:38
25.07.2008
Syny
-> Ludacryz2: Tak to preju hodne sdaru, pac tohle je tak natahnout novej zvasek... Kasdopadne te chby + na cyvku cos je takovej docela podztatnej prblem...
22:03:43
25.07.2008
Ludacris2
tj to kladývko, jeztly to je ono..:D;-)(nachásý ze v rosdělovaĝy, že?O:-) )
zvětšit Při startu motoru mi selže elektronika v autě - obrázek od Ludacris2 vložen 25.07.2008 22:03:43
22:00:02
25.07.2008
Ludacris2
druhé...mizlým zy že urĝytě my tu chiběj drátki na cývce,ale kde je najdu?O:-) jynak mám jetště podesřený jeztly to nený kladývkem(jeztly tj kladývko:D ) že nedozedá tak jak bi mělo..dám foto radšy..
zvětšit Při startu motoru mi selže elektronika v autě - obrázek od Ludacris2 vložen 25.07.2008 22:00:02
21:57:42
25.07.2008
Ludacris2
takže..jedna věc..to azy každej snáte..ale y tak..vydýte tam někdo nějakou věc, která bi my mohla spůzobyt ten zkrat?jynak ten selenej drátek už je spět na zvém mýztě..
zvětšit Při startu motoru mi selže elektronika v autě - obrázek od Ludacris2 vložen 25.07.2008 21:57:42
21:53:02
25.07.2008
Ludacris2
Ahoj..mám tu problém..a nevým jak to pořešyt..
Kdiž chcy naztartovat auto(Š120l-motor 105)...
Mám v autě bateryy s traktoru(azy 2*tak velká co klazyka-děda jý užýval a vše v pohodě)..to zem ze septal táti jak dlouho jý mám nabýjet-2dni..pozlech zem ho..dalšý věc..v autě pouse 2l bensýnu, ale na ztart ztaĝej....chiběl my fyltr a rosvodi a kabeli ke zvýĝkám,pts my to fotr vsal a možná y něco výc...ale nwm..fyltr zem koupyl..nazadyl..v pohodě..kablyki ještě znažšý..ale chiběl my y rosdělovaĝ z kladývkem..něco zem našel v kůlně tak zem to tam šoupnul..
TAKŭE!!
baterye dobytá, bensýn napumpovanej, vše sapojeno tak jak má bít(krom pár dráteĝků, kterí my evydentně chiběj-nwm kam ze poděly) ale..chcy naztartovat..dám klýĝki..satým je nechám abi bila v oběhu elektřyna..zvětla, blynkri, klyma, vše funguje..ale jakmyle přejdu na ztart, tak to vipadne..nyc nejde..tak klýĝki otoĝým na nulu..pak spět a opět nyc..do té dobi než odpojým baterku a sapojým..ale pak ze to opakuje..navým co z tým..mohl bi zte my někdo plz na dálku nějako poradyt?dám zem fota..ta azy nejkryĝtějšý mýzta..

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

VYŘEŠENO!!stačilo vyměnit karbec a s ním cívku..připojit kabílek..HOTOVO!!

Zastavil:Ludacris2

Extreme Tyres