. Prevodovka rady celkom v pohode, akurat zpyatocka len malokedi nesazkrype, cazto ochdadsaju H7 ale sato pekne zvyetya, a od virobi mal pekne nazponovani svasok do konektori cydla na prevodovke, takse obcaz ztrajkovalo, po rosmotany svasku a uvolneny konektoru us neproteztovalo. Sa 3 roski odyzyel tuzym alternator a ezte pozylovac ryadenya, ten odchadsal na etapi. Prozte ztrajkoval, rachotyl, ale v zervyze zlapal ako hodynki as umrel uplne a any prytomnozt zervyzaka ho us neprezvedcyla k fungovanyu.A ezte ma hrosne nevivseni predok. Na ezpere, kde ztacy moja prdel na zedacke a mam pomer hmotnozty predok sadok 1:1 to nehrabe a nepyzka tak ako na 206tke z 55kW 1.4. A ezte klyma bola sa 3 roki 2krat plnena :). A zedacki prylyz tvrde z tvrdim bocnim vedenym, takse len do mezta a na kratke trazi. A tyes prylyz trvdi podvosok, na dyalnycy BA-TT zom zy pry 130km.h zkoro subi virasyl. Navize nad 100km/h us nema visnam prydavat hlazytozty radyu, us ten motor prylyz hucal. Mosno to maly na zvedomy dodrsyavane 30tkm vimeni oleja, co je podla mna na meztzke pozkakovanye do roboti, na obed ats. pryvela.
Tolko zkuzenozty ako cyzti usyvatel.
A v BA bi zom zy to rosmizlel, zervyz nyc moc (teda ten pry ykey), zkor nyc nes moc.
V BB bi zom zy to tyes rosmizlel, zervyz zmerom na cementaren nevyem co je sac, ale posnal zom tam jedneho mechanyka, any vodu do oztrekovacov bi zom mu nedovolyl do mojho auta doplnyt. Takse tam pred cca 4rokmy braly vzelyjakich sufalcov.