Tákže.
Dnes jsem byl na magistrátu na Jarově a tam mi paní řekla, že musím ohledně zapsání alternativních rozměrů kol za technika na Bohdalec a nebo na Vysočany. Šel jsem tedy na Vysočany, protože s technikem na Bohdalci nemám dobré zkušenosti (když jsem tam byl divil se co vůbec po něm chci a vypadal jako kdybych ho otravoval tím, že tam vůbec jsem).
Po dlouhém hledání jsem našel magistrát na Vysočanské na Praze 9 a dokonce jsem rychle našel buňku techniků. Ten technik se mě nejdříve ptal podle čeho tam chci zapsat ten uvedený rozměr a já jsem mu řek, že auto bylo původně dovezená z Německa a ten kdo to přihlašoval k nám se už neobtěžoval zapsat alternativní rozměry pneu. A také jsem mu řekl, že jsem mluvil s panem Zděnkem z TÜV-SÜD a že on podle VIN mi potvrdil, že na tomto autě tyto pneu s ráfky (175/60 R14 5,5J) mohou být. Chvilku vypadal, že si myslí něco o zadní části těla, ale potom se vrhnul k počítači, nejspíše zadal VIN do jejich počítače a hurá, řekl že mám zaplatit na pokladně 100Kč poplatek a že mi to tam dopíše

Docela jsem štastný, protože se mi nechtělo platit 1000Kč za dopis z TÜV-SÜD. A podle všeho většina Favoritů/Formanů z let -93/94 co mají část ve VIN AFF mohou tam mít