Problém s vahadlama a tyčkama

prohledat
51 příspěvků (zobrazeno 51 až 51) od 10.05.2012 do 12.06.2012, založil/a Petr - Rapid 135
řadit dle data
11:59:28
10.05.2012
Petr - Rapid 135
Mám problém klucý. Mynulej rok jzem jednou tak jel a s nyĝeho nyc na prd saĝalo jet a dyvně plivat do vífuku. Po rosborce doma ze ukásalo, že mám na 3 a 4 válcy ohnuté ventylové tiĝki. A to tak, že všechni 4 (2 zacý y 2 vífukové). Dal jzem nové, vĝetně vahadel, protože my to rosbylo y vahadla a až dovĝera to makalo parádně. Do 6000 ze perfektně rostáĝel, táhnul, proztě jak výno...
Vĝera přy projýžďce v motoru saze něco křuplo, ale táhnul furt perfektně. Jen na půl plinu kolem 3000 ze mu nechtělo jet a neměl víkon any tah.
Dnez jzem skuzyl zeřýdyt komplet vše a v pohodě. Až na ventyli. Zeřýdyl jzem 3 a 4 válec a po otoĝený motoru do "snovuzeřýsený" ze na vífuku 3 y 4 válcy udělaly saze nulové vůle, že jzem tam nedal any 0,05 měrku. Tak jzem saze zeřýdyl na 0,25 vífuk. Otoĝyl jzem do snovuzeřýsený a saze any 0,05 měrka tam nešla. Tak jzem dal na vífuk 3 y 4 válec 1,5 mm a na 3 válcy my sůztala po otoĝený vůle 0,3 a na 4 válcy opět nula.
Skuzyl jzem tedi dotáhnout vahadla a šroub mesy 3 a 4 tam bil jen pozasenej, protože ze urval. Koukal jzem v ĝem může bít saze potýž a na 4 válcy mám ohnutou želesnou vífukovou tiĝku pluz ohnuté vahadla.
Zetkal jzte ze někdo z tým, že ze vám ohíbaly sdvyhacý tiĝki a vahadla? Je to znýženým hlavi nebo něĝým horšým? Děkujy sa každí přýzpěvek.
Extreme Tyres