-> Kuba.K:
Hmm... a jak tak koukám tak ta palubka má stejnej náklon jako rapiďácká.
Achjo, tady si koupí někdo rádio za x tisíc a nemůže ho strčit do šáde.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vjedu do výmolu a prd
prohledat
33 příspěvků (zobrazeno 1 až 33) od 18.03.2007 do 28.03.2007, založil/a party_boy - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:party_boy - zrušená registrace
-> Tuner#2 19.03.07 11:11:03: ja vim ze kamos mel starsi panasonic na mp3 a kdyz ho mel sklopenej tak skakalo pri kazdej dirce a kdyz ho dal rovne tak pohoda... Novy uz to mozna nedelaj
já mám taky Panasonic model CQ-C3301N, musím říct, žádný problém, hrál a snad hrát bude na každým povrchu, ještě nepřeskočil, to spíš přeskočí občas mě......
-> petas: jj je to bez problémů. Maká jak Ďábel
-> petas:
Koukám do id a vono je docela i pěkný.
Koukám do id a vono je docela i pěkný.
-> party_boy: Jop. Jinak u nas maj 3 lidi tohle radio. 2x ve facku a ja v shade ... vsechny jsou ok. V manualu maj napsany montazni uhel 30 stupnu. Odhadem v shade jsem ho mel 45 stupnu, ale neslo precist displej, tak jsem ho trochu vyrovnal cca na tech 30
-> petas:
-> MerHanz:
Takže řikáte, že s 1311kou je to v poho?
-> MerHanz:
Takže řikáte, že s 1311kou je to v poho?
prvni radio na CD co sem mel v GL palubce byl takovej shit od Acek a preskakovalo porad pak sem ho vyrovnal a temer to prestalo... tak mozna na tom fakt neco bude :)
Měl jsem v GL palubce Firstline,Pioneer,Clarion a nikdy se mi nestalo,že by to někde přeskočilo.
ja mel kdysi stare SONY na CD ..v GL palubce...dat tam CD a poslouchat pri jizde neslo...porad to preskakovalo..hruza.mam ted JVC a parada
havlik 19.03.07 12:46:45 napsal:
-> fancarhifi: ty si mi nějakej chytrej
...
jak ty určitě....

mám též panasonic, taky občas přeskočí, předtím byl pioneer, ten držel

No zatim jsem ani nepřšel na to jak to pořádně narovnat

-> Tuner#2:
neměl tak blbě stát

-> Hanuš: Mě se líbilo jak jsi vyprávěl, muzika na plno, přejezd, ránu jsem neslyšel a po vystoupení z auta pořád rachot

J mam taky panasonika ve felde a sem tam poskoci ale jezdim po opravdu hroznych cestach...
Musím říct, že s panasonicem nebyl nikdy problém..ani při bouračce nepřeskočilo..to bude spíš vadný kus, nebo to začali šidit..
Já mám taky v GL palubce panasonica 1311 a přeskočil mi jen na MP3 a to jednou, když sem při 120ti poskočil, jinak no problemo
Takže v tý palubovce je velkej náklon? No zkusum to nějak narovnat.
Ale podle manuálu jsem v normě, no uvidíme.
Ale podle manuálu jsem v normě, no uvidíme.

jj...zkus ho narovnat....asi mu to nesvědčí...
Taky bych to viděl v tom velkém sklonu. Hanuš ho měl skoro rovně a bylo co bez problému.
já mam panasonica CQ-1311 v Lkovým středovým panelu a nic nepřeskakuje ani na kostkách. Jediný kdy byl trochu problém byl v zimě, že se možná trochu opotily zmrzlý cdčka. Jakmile je ale nad nulou, nestalo se mi, že by to přeskočilo.
to dela velkej naklon radia - sem slysel...
-> party_boy: jo Panasonic,to mi dělá taky.........
hmm panasonicy tim byly povestny... takze to nevylepsili :-)
-> party_boy: Panasonic
-> petr s:
Panasonic?
Panasonic?
Mě nepřeskakuje a je taky v GL palubce
Hmm..... super
...to je problém Panasonic...mají nedostatečný antishoc mechaniky asi to chtělo koupit jiný rádio.Pokud ještě platí záruka tak ji zkus uplatnit.U rádií Alpine jsem se s tím nesetkal.
Fakt nevim jak jsem to měl pojmenovat, takže sorry. Koupil jsem si nový né zrovna levný rádio od panasonicu a když přehrávám cd a vjedu na nerovnosti nebo tak, prostě český silnice tak rádio dělá to samý co magneťák když se začne otřásat
Setkal jste se s tim někdo? Montážní úhel jsem 100%ně zachoval, mam to v GL palubce takže náklon v poho. Je to na reklamčku nebo neni?

Setkal jste se s tim někdo? Montážní úhel jsem 100%ně zachoval, mam to v GL palubce takže náklon v poho. Je to na reklamčku nebo neni?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:party_boy - zrušená registrace