Penazenka vybera toto: www.mikona.sk/matador-mp4 7-hectorra-3-175-70-r13-82 -t-letne
Alebo ako moc mimo je na 5.5 disky nejaka 195/60 alebo 205/60?

A že se nebojí, to s 309 často dokazuje. 

Jenze nasledujou miniserpentynky se slusnym sesupem, a ac jsem starnouci paprda, kterej za beranama uz moc neriskuje, po projeti zatackovatyho useku se ohlidnu, kam se podel dedek a kolona za nim a voni asi 300m za mnou
Tak takovej muze klidne jezdit kamennejch Chemlonkach 155 sirokejch a rozdil nepozna.

Jinak jsem si vydyndal automat a dokonce jsem dostal bez dyndani lepsi vybavu, takze to zase si nemuzu stezovat... to se majitel sam placnulpres kapsu 

Takze tentokrat belous.
Jinak jak obcas pokukuju po autech, tak jsem nedavno videl trojkovyho supa v te tve modre "energy" a to je hroznej ulet jako 

No, on Sup v kombajnu s narvanym kufrem na tom neni o moc lip. Ale zaplatpriroda aspon za to, protoze 2.0 turbochrochtak na techhle galuskach byl maximum, co jsme jako posledni hovna ve firemni hierarchii na mimoznich byrokratech vyhadali.

Slusny galusky
Ale stejne je to zajimavy - kdyz jsem pred lety kupoval 165/80 R13 na 120tku, tak to melo taky cca 12 cm funkcni sirku. Hrozna ziletka, ale asi je to zase pekne EKO, no... Zlaty 225/45 R17