-> Borderer: HBV rovnako prasata boli zvnutra bez akejkolvek hrzde. Problem vznika prave na rozhrani kam gumicka chodi a nechodi - presne ako hovoris, pri odvzdusnovani prejde pedal nizsie, lenze je uplne jedno aka je tam brzdovka, ta cast je prirodzene na vzduchu lebo je pred gumickou. Rovnako prasata, zahrdzavene okolo kovovych valcekov, nie vnutri okolo gumicky a odzvdusnovaku, vnutri je to krasne ciste aj tam kde gumicky nechodia. (asi tam nebola vazelina z vyroby, alebo zvetrala).
-> Jozka: vidim to rovnako

Podobne 10 rocna nemrzka G10 (dolievana novou ked siel motor dnu/von) je absolutne bez problemov, a to som mal do tohto leta skodovku ako daily leto/zima 15tkm/rok
-> minno: -> Tomaso435: To je teoria, v realite prasata a HBV odidu vyrazne skorej ako by vnutro skorodovalo, vid co pisem vyssie, a potom sa brzdovka tak ci tak musi menit. HBV a prasata zahrzaveju na konci drahy, nie vnutri kde je brzdovka. Stal sa vam/videli ste niekedy opak? Samozrejme brzdovka starne, znizuje sa bod varu to je jasne (ano, uvaril som uz brzdy, do serpentin pri pokuse o zavodenie

), ale zdaleka to nie je take kriticke.

Menil som ju lebo nahle zcernala. Po vymene do tyzdna zcernala zase.. Pricina bola spojkova hadica, chcelo to niekolko preplachnuti..
Kazdopadne, brzdovka je nova, nove prasata a HBV (stary fragokov, cina 2x), pedal stale zabera nizko a mako. koncom tyzdna dojde ferodo HBV, ked sa to nevyriesi tak uz neviem, asi generalka prednych brzd, co znamena dat dole hadice, to znamena nove trubky... atd.