FÁbia, druhy, tuning, barvy, motory atd

prohledat
202 příspěvků (zobrazeno 201 až 202) od 18.06.2009 do 16.03.2013, založil/a Tomaso435
řadit dle data
20:36:07
18.06.2009
maca
mrkni na /forum.skodahome.cz/ tam najdeš víc4

jinak pěkná barva ja tato1
zvětšit FÁbia, druhy, tuning, barvy, motory atd - obrázek od maca vložen 18.06.2009 20:36:07
20:27:13
18.06.2009
Tomaso435
takže kuci, po bouračce uvažuju že bych na přští léto zakoupil konečně vuz, který co ? ..... no nerezaví. a co hlavně? tak n e k o r o d u j e 3 , takže jde mi o škodu fabii I.

no a asi by se mi líbila v kombíku,a stříbrná.... nebo jaký barvy na fábiích vubec byly ,,

ALE. jsou tu takový, detaily, chci benzín,, ale jakej nejlepší benzínovej motor se pro fábii dělal? přpadně jaká je nabídka motorů... a jak hodně papají ;) no a další, tak o ot jak sou hodně ty fábky poruchový a co se na nich nejvíc sere a tak, znáte to ne ;)

dále mě zajimá cena, za jakou cenu se dá fábie která je v dobrým stavu, ne vrak ;) pořídit,,

no a poslední, vzhledem k tomu že mě postihla mánie zvaná tuning, tak i ta fábka se asi nevyhne těm kravinám co sem měl na fáčku,,,,, takže se chci zeptat jak je to s doplnkama cenovejma relacema a hlavně na co sem vysazenej tak s homologací

3

sháním, projíždím net, ptám se lidí, takže se ptám i vás ;) dík

Pá, Váš Tomík40
Extreme Tyres