Vzdy si to tu rano precitam a nestacim sa divit.... zaujimava spolocnost sa tu zisla, dja duchologovia a uzasnuty fanklub ludi, ktori su ochotni pokakat sa, ked buchnu dvere....
Stravil som vela casu v starych budovach, kostoloch, domoch, pivniciach, ked sme stavali garaz, nasiel som tam cast ludskej spodnej celuste, s kamosom sme asi tyzden v kuse preliezali ruiny stareho klastora, preskumali klastorne pivnice a kua nikde nikdy ziadny duch, ziadne strasidlo, nic, len obcas parta vymletych paitballerov.... A raz sme na streche druheho poschodia klastornej budovy nasli stopy "okultistov" nejako debilkovia tam mali spraveny ohnik, okolo neho kruh a nejake uz znicene obrazce z ceciny a kusok odtial bol obeseny pes... keby som vedel, ze tam su takito srandisti, tak by som im tam prichystal nejake divadielko, stacil by nejaky magnetofon a myslim, ze by srali magi kocky tyzden
Inak, v sobotu sa chystam na dokumentacnu vypavu do jedneho stareho domu, asi 200 rocneho, ktory je tak 10 rokov opusteny... chcem tam nafotit unikatnu konstrukciu krovu, kde vraj nieje pouzity ani jeden kovovy prvok, len same drevo.... tak tam snad stretnem ajnejakeho povodneho majiela