Na rozjezdeni by to mohlo byt akorat
i kdyz uz dost pozde v prubehu sezony.
Na rozjezdeni by to mohlo byt akorat
i kdyz uz dost pozde v prubehu sezony.

tak mi 15 km stacilo na to aby me bolela prdel
mozna se hecnu a budu jezdit na kole do prace, 8 km jedna cesta

(Poznámka pro rejpaly: ano, proti minulé fotce mi k další tisícovce ještě 84km chybí, ale jednou jsem zapomněl tachometr v Praze, takže tam mám 96km díru 

.
Kdyby na mě třeba hubatil, že jedu z hospody na kole namletej, že mě má na videu, tak by asi přišel nejen o kameru, ale asi i o zuby - když už tak už.

Toho bych se asi bál u nějakýho ultradrahýho ultralight karbonu co má vrstvu laku sotva viditelnou. Nebo pokud bych na tom hodně seděl v trenažeru. Silně lakovanej běžnej rám by to podle mě měl v běžným provozu ustát...

Jel jsem teda na oceli, ale i tak... prostě jsem někde okolo 50týho km začal brutálně tuhnout a pak už musel jet vyloženě na pohodu abych se nezničil úplně: www.strava.com/activities
/601582913

Ale i tak na MTB krásnej výkon, ono i na silnici to utahat v tomhle tempu není úplně prdel - 90km je prostě hodně, tak či onak.... nepřemejšlel jsi, že bys to někdy zkusil na silničce
Nevím, kolik měříš, ale klidně ti někdy karbonátka půjčím, možná by tě to oslovilo 

Ono to ale s tou velkou pilou ani jinak nejde, pokud nechceš v kopci úplně ztratit kadenci, tak to je prostě docela sprint
Taky podle toho bolí nohy... Ale ten tvůj výkon zní ještě lépe - stravu jsi nezapínal?

Ale nebýt toho, že "malý" převodník na tom kole má 42 zubů a tudíž je každej kopec brutální posilovna, asi tam nebyl: www.strava.com/activities
/598470390

Vepredu dvojtac, vzadu 11.

Toho hardtail už jsi prodal?