-> Syny 21.06.22 16:33:45: Tři kousky jsou v předsíni - jeden v držáku za pedál, další dva na tyčovým stojanu. Fotky kdyžtak přes Messenger jestli chceš, ten bordel veřejně publikovat nemůžu

A Alči silnička je v obýváku pod schodama v trenažeru. Tzn v bytě 4 kousky.
-> vhml 21.06.22 17:30:46: To je u babičky

Ale neboj, myslím na to. V tom týdnu jak jsou svátky bych tam měl být asi.
-> venni 21.06.22 19:55:22: Hele, nemám úplně srovnání... mám jen relativně shit 26" HT na kterým věčně zapomínám zamknutou vidlici

A proti tomu to nijak zásadně horší není. Ale nejsem žádný zkušený off-road jezdec.
Resp... mám relativně zkušenost s off-road jízdou na absolutně nevhodných kolech (silnička s 25mm slickem a podobně), tam jsem si troufl jít relativně dost na hranu - a proti tomu je to pochopitelně skok dopředu. Naopak na tom HT moje schopnosti za možnostmi kola pořád dost zaostávají. Takže možná proto.
Jako proti HT s kvalitní vidlicí nebo dokonce fullu to předpokládám bude kostitřas - tím že je to kroska (včetně toho, že tam jsou jen 622x33 pláště) tuplem. Na nějaké velké kameny atd to rozhodně není. Ale na ty místní "traily" je to pohoda. A přes ty padlý stromy bych dneska nepřejel ani na fullu