Ale jelikož je již vyčištěná a pověšená doma, tak se mi jí nechtělo na poslední týden před odletem do Turecka tahat na služebku

Za semaforem se plahočila naložená Avie, kterou jsem před mostem stih předjet. Za mostem jela babka na kole a protože tam byla zatáčka do který nebylo až tak dobře vidět na nějakou pohodičku, tak jsem byl ostražitej... samozřejmě auto v protisměru, tak jsem brzdil že kopalo ABS - zas tak často se mi to nestává... pak asi 5 km klid než jsem potkal v pravotočivý zatáčce zase cyklistu (nějakýho plahočícího se skautíka nebo rybáře nebo co) a auto zase proti... tentokrát to vyšlo... ale ačkoliv za to ty cyklisti nemohli, do kokotů jsem nadával fest. Bohužel si na nich nemá člověk co vzít, v tomhle případě.

Taky jsem je za to dobře seřval a teda tolik sprostejch slov jsem už dlouho nepoužil...

Ale tim to končí. Jestli už přes přechod přejdou nebo přejedou a jestli jedou na chodníku nebo kolo tlačej, je mi fuk. Asi je to tim že jako malej jsem jinak než po chodníku nejezdil a za ty léta jsem nikoho ani nesrazil, ani neohrozil, ani neomezil. Průjezdnej profil mi stačil stejnej, jako bych šel pěšky.

Navíc za ty roky jsem si odvykl jezdit jen po silnici a lépe se cítím mimo silnice