asi jsem to zachytil v době před prasknutím. Protože se mi urval magnet v generátoru a v kile se mi hryzlo zadní kolo

a já skončil u generálky motoru

endura obě co jsem měl/mám, tak motor dobry, ale už druhy supermoto, co po chvíli vlastnění skončilo generálkou motoru
thumpertalk.com/forums/..
./1329525-seized-kick-idle
-gear?tab=commen...
už jsem to vytáhl a asi se točí hřídel v karteru. Ta hřídel vypadá, jako by měla nějakou kluznou povrchovou úpravu.
Takže, převrtat díru v karteru na 22mm a dát tam PTFE kluzny pouzdro anebo vzhledem k tomu, že osa toho kola je v ose nalisovaná nakřivo osu vylisovat, nechat vytočit novou osu na průměr 18 a pouzdro zalisovat do původní 20mm díry, ať nedojede k přílišnymu ztenčení stěny karteru?
-> MXMarek 19.04.20 14:19:48: přesně. Jak hledat prd ve vířivce. Našel jsem i videlo, kde borec ukazuje celou generálku motoru a zrovna demontáž toho kolečka nenatočil. Ale budou tam rozdíly. Našel jsem i kola s bronzovym futrem a od 2016 je to řešeny úplně jinak.
-> SO545 19.04.20 14:31:32: kupodivu o těch 250 jsem našel víc zmíněk, jak těch 450
-> MXMarek 19.04.20 14:33:25: no tyvole já myslel, že kupuju japonskou spolehlivou motorku a ono tohle. Zlatá ta moje druhá, Italská mrcha, od které mě všichni zrazovali, jak ta kua jezdí!