1643 příspěvků (zobrazeno 1201 až 1250) od 29.12.2009 do 21.04.2025, založil/a darklord
řadit dle data
23:53:32 24.11.2010
rené
-> 1560: K Budvaru moc přístup nemám, ale pil jsem dřív často lahvovou 10 i ve více kusech a pohoda. Ale točená kyselka, když má dobrou výtoč a trubky, tak je na pohodu a pitelná i hromadně bez následků.
-> VeTeV: No ono se na to musí pořádně nažrat. Ale opravdu kvalitně, pak to nejni tak hrozný. A ted je před vánocema takže domácí budou mít v báru 15tku...to bude řešeto, když si pamatuju(no spíš nepamatuju), jak jsme se po něm zmastili loni brr.
23:45:51 24.11.2010
VeTeV
-> rené: je to o hubu toho vypít mnoho-li
23:44:58 24.11.2010
1560 - zrušená registrace
-> rené:
To co máš ty po Svijanech já mám po Budvaru. A stačí mi k tomu dva kousky. Nevím, proč tomu tak je.
23:43:34 24.11.2010
rené
-> Karlos (WIO46): Mno, ty Svijany jsou občas trochu jedovatý. A kor točená 13tka ve více kusech... to jsou pak ráno stavy. To ikdyž se zleju víc po pražský kyselce(Starouš) tak i tak mi ráno nic nejni.
No já jsem byl na jisté firemní akci, a šéf říkal, že si každej musíme povinně vzít pivo. Nabídka - G10°, Krušovice, Starobrno, nealkoholická Stará Promiň... Takže jsem volil to nejmenší zlo :) A vydrželo mi to v báglu další dva dny, než jsem našel odvahu to ve vlaku pozřít.
P.S.: Já teda moc nemám rád, když ve vlaku někdo chlastá, už se mi stalo, že mi spolucestující pozvracel kalhoty po požití Granátu... Ale nealkoholický snad nevadí.
-> 1560: To já vím, že to je regulérní 10° Gambrinus, ale nebyl to Gambrihnus ale Gambrinus. Fakt to bylo pitelné.
15:23:38 14.11.2010
1560 - zrušená registrace
-> Karlos (WIO46):
Ve výsledku jsi pil stejně desítku. Akorát nefiltrovanou a nezředěnou. Nazval bych to výchozím produktem všech G po té, co se to uvaří.
15:18:09 14.11.2010
Karlos (WIO46)
Mimochodem, jak mi Gambrinus přijde hnusnej a točenej jenom o malinko lepší, tak jsem poměrně nedávno zkusil ten nefiltrovanej točenej, a to bylo fakt něco jinýho. Neříkám že to bylo něco extra, ale na Gambrinus to bylo fakt dobrý.
15:10:31 14.11.2010
Kaprof-Pisařík
-> stika87: Ani já ne:-)) Ale včera jsem si v Třeboni nakradl tácky Regenta
-> VeTeV: Aha, výborně, tedy opět zkusím. To je to proč jsem říkal že mi jediný chutnal prémium, protože ten tuhle příšernou dochuť neměl.
23:47:52 12.11.2010
VeTeV
-> Karlos (WIO46): toje dle ěm to céčko co tam rvali - te´d se to zdá Ok
23:46:04 12.11.2010
Karlos (WIO46)
-> 1560: Zkusím. Až bude možnost.
-> VeTeV: No já měl naposled lahvovaný, a mělo takovou fatálně hnusnou kyselou dochuť.
23:26:39 12.11.2010
1560 - zrušená registrace
-> Karlos (WIO46):
Pepřový OPAT jsem nedávno měl, byla tu taková ochutnávka "ostřejších piv", i jakési chilli pivo nevím odkud, a je to teda pro dost silný nátury. Samo o sobě by to asi nebylo špatný, ale ten pepř v tom...
-> Karlos (WIO46): on se klášter dost vytváří a je pořád jinej - dle ěm stále hledají to optimum - za poslední rok byl pokaždý jinej chutově a teď nemá takovej nepříjemnej ocas - konečně.. k tomu už tam necpou vitamín C - ale nepasterujou pořád... jen to pění jak blázen... no otázka jak to valej, ale co už, já bych bez regionálů nepřežil
-> Karlos (WIO46): Klaster nebere? Ja som sa z neho posledne dobre zliskal, ale u toho si bol nie? :D
23:17:06 12.11.2010
Karlos (WIO46)
-> VeTeV: Jak říkám, klášter mi docela zásadně nechutnal. Ale co by mě zajímalo, a při pivnostech jsem na to neměl odvahu, pepřovej Opat. Ten višňovej byl dobrej. Hlavně to nechutná synteticky.
21:37:26 12.11.2010
VeTeV
-> Karlos (WIO46): tak já musel - to všude chválej a poprávu - opravdu super pitivo...ještě bych rád ten pšeničák, asi se někdy vypravím na výpravu :-))
ta Žatecká Baronka mě taky překvapila, ale rád bych ochutnali zbytek žatce - prý je to taky velice dobré... toto přecejen není úplně jejich pivo...
jsem akorát narazil raději klášter - ta rohožka už není co bejvala :-(
21:30:12 12.11.2010
Karlos (WIO46)
-> VeTeV 12.11.10 19:55:56: Tak sehnáno něco od Matušky jo?
Jinak ad Lobkowiz, koukám že na tom se shoduje dost lidí, dle mě taky klasické nenadchne neurazí ale veskrze nic moc. Jinak poslední dobou mi nějak zachutnala ona zde docela propíraná baronka. A taky se pořád se chystám do pivní galerie a nic nic...