A jsem zvědav, co o Tvé "dnes ideální" udeš prohlašovat za pár let

Není to ta kráva, co jsi tu viděl před pár lety...

Ale to "příslušenství" zaujalo...
(Je mi jasný, že to tak rozhodně být nemusí, ale tyhle prodeje "ideálních polovin" asi z většinu budou přesně tenhle případ).

I když nevím, zda bych jako majitel chtěl takto vidět svoje auto i s přesnou adresou 

Já jel sólo (resp. jeli jsme tam tři, ale každý svoje tempo) a při sjezdu dolů mě to osprchovalo tak důkladně, že jsem musel vonět po horském kvítí ještě týden...
Já jel GG jednou na motorce v létě, s otevřenou helmou a když dojedeš nějakou upocenou skupinku, to je na pobletí

a nepamatuju že by se někdy měnilo za jiný
Jako třesnička na závěr RZ co měla 21km
mapy.cz/s/gogohapapu

To už je docela masakr - o polovinu prudší než GG.

po vychladnutí a dolití vody to zase desítky tisíc fungovalo bez problémů 

Mne se to jednou málem povedlo. Výjezd ze Sarajeva na horu Bjelašnica. Převýšení 1 500m na cca 20km a cca 30°C. Všechno rozmlácený šotoliny nebo spíš koryto po posledním lijáku, dvojku jsem zařadil spíš výjimečně a posledních 9km vůbec.
Končil jsem na vrcholu ve stylu: puštěnej větrák na chladiči, topení a jeho větrák na max, pootevřená kapota a i tak voda lezla velice pomalu nahoru. Na vrcholu byla na 110°C a v karburátoru se vařil benzín. 

Ale aspoň vim že chlazení drží, když je ručička těsně před červeným a hadice nebouchaj. 

Páč když není zájem, můžeš to dát sebedražší a stejně to nikdo nekoupí