-> Pavel P.. 09.07.14 10:48:32: Dnes jsem se na ni byl podívat - bohužel popis v inzerátu byl velmi optimistický

Dle mne dobrá tak na díly (domluvil jsem se s majitelem, že pokud to neprodá s papírama, tak bych ji vzal bez papírů), maximálně na dojetí.
Koroze prahů, lemů, zatřené štětkolakem, klasika u škodovek. Všechny dveře pobouchané, přední blatníky shnilé. V minulosti bouraná na zadek (dle mne ještě před revolucí - stříkáno původní vypalovací barvou), měněné čelo, kapota, opravované blatníky. Čelo opět pomuchláno. Obě kapoty pěkné, bez koroze a větších poškození - bohužel to je tak vše použitelné z plechařiny. Střecha rovná. Motor na pohled slušný (funkčnost neověřována) chybí olejový chladič, plech tam je... , řazení, spojka a brzdy se zdají být OK. Vůle v přední nápravě. Interiér vypadá zachovale, šedé tapece bez poškození (přední bez děr na repro, jen mají přišroubované kapsy), sedačky snad také (potahy jsem nesundaval). Palubní deska má pár vad (dírek navíc), ale žádný velký zásah, lišta před spolujezdcem už bez nápisu, popelník jako nový (nekuřák). Kola protektory (zadní drapáky od Vraníka, přední OR6 protektorované ještě za Husáka...).
Zajímavé dobové úpravy: kovové kryty navíječů bezpečnostních pásů proti okopání, ručně vylaminované podběhy (předchůdce plastových podběhů) - bohužel pod nimi hniloba...