tak a ted mi řekněte co to je ?dva inzeráty, jedno auto a dva lidé a dvě čísla??? a dvě ceny,,, ten jeden je takovej že nevíš jesi to je baba nebo chlap a nevim to do dnes ale to je fuk.. řešim auto..
plastovej lemík ? proč? že by puchejřek ?
-> krup: mám nové... a jeden blatník byl lakovanej, ale neřek bych že měněnej.... jinak 40 000 je na X let do předu krásnej nesmysl. za tu dobu se auto samo od sebe rozloží
-> Tomaso435: ale chyběla tomu lišta na dveřích a blatníku, nad tím bys neofrňoval? :))
13:25:03 23.06.2014
Tomaso435
-> castrol: tojo 10kč na vapce.. dokonce to i vyfotil kde to tím sajrajtem polil :D škoda no. za 10 bych ho vzal ale nestih sem to... auto znám a je podle mého gusta...
-> Jarda: GL čelo měli jen mezitypy s Mkovýma zadníma lampama a ouzkym předkem... M1 už měli klasický
10:12:26 22.06.2014
Jarda - zrušená registrace
-> Bukaj: opravdu? tak to co jsem měl bylo z užovky s M svetlama? ( z nejake te s prepegama) mam v tom teda celkem jeste nedostatky, ale tak kdyz mam jen rapidy
23:46:18 21.06.2014
Bukaj
-> Jarda: Čelo se zapuštěnými světly od Mka měly jen Rapidy...
píše vše původní, takže PP blatník není původní je jinej. Kolové šrouby pro 17ku klíč se žlutým zinkem tam nepatřej. Ráfky takovouhle barvu v 89 nikdy neměly. Vejfuk není originál ale tyll, Namaštěný gumový koberce aby nebyly vošlapaný sou taky super, a vzhledem k nedržícímu čudliku v tapecu kdy nedrží zacvaklej bych řek že bude mít najeto o něco víc, ten se vyšlochtává až pozdějc. a ty sjetý pneu který sou černější než nový pneu o tom taky vypovídaj hodně.