Já teda nevim, ale já pamatuju doby kdy duši neměl ani Favorit nebo Felda
A teď už tu duši má, tak teda nevim. 

A teď už tu duši má, tak teda nevim. 

Takže, sejr jako sejr 

Jo je vidět že o tom mluvíš jak někdo kdo s tím reálně jezdí a ne jako někdo kdo se vezl jednou na zadní sedačce
Jinak jo, musím souhlasit že některý věci jsou dneska moc, hlavně to co se hrotí kvůli ekologii, nejsem příznivce ani SS. To samý jak jsem psal, spousta věcí je poddimenzovaných, protože to ušetří pár halířů(při výrobě milionů kusů holt miliony) ale pak se to vysere zbytečně brzo, ale tvrdit že nový auto je krok zpátky je prostě nesmysl.
), o dlhšej trase autom ako 300 km, ani nehovorím.

nebo teda sklouznul, podle toho co to znamená, jako že si sekudu jel smykem ti věřím, ale prostě ti do toho okamžitě hrábne esp a spíš si rozbiješ hubu než co jinýho, nejde to ani s FL O2 natož s Passatem, viz i VHML co tu psal, mám naprosto stejnou zkušenost...

(k hovnu a mimo témy).

Kufr samozřejmě otevřeš, dokonce mnohem jednodušeji než na Š120 když ti praskne lanko. Jen holt musíš to auto trochu znát a nesmíš být jen blbý Franta uživatel, ideálně si před užíváním alespon přečíst uživatelskou příručku. Chápu že u tý felicie si víc automechanik než jezdec tak takovýhle věci holt už znáš, zatím co u toho novějšího auta si jen jezdec který o něm ví prd, ale to není chyba auta. A kladka ti upadla sama od sebe najednou? To muselo už hodně dlouho vydávat strašný zvuky
Ta kontrolka baterky se objeví prakticky okamžitě, takže určiitě si nemohl mezi tím ujet pár km, to by musel ten Passat lítat rychlostí světla
Samozřejmě je to jenom technika a ta se může vysrat vždycky.
Jinak mě se ježí chlupy na prdeli spíš z lidí co řeší kdo v čem jezdí, než z toho že bych siměl koupit nějaký nový auto, konec konců však at si každý sedlá co chce ne? Jinak bych řekl že když tahle auta servisuju(pravda ne zase tak nový to jezdí spíš do autorizáku) tak o tom budu vědět něco trochu víc jak Ty. S tou přimrzlou ručkou ti musím vzít iluze, ale mnohem pravděpodobněji ti přimrzne ten tvůj dinosauří klacek, protože lanovody, na tom elektromotoru nemá totiž co přimrznout, když se nebavíme a starých hliníkových brzdičích který rezly a ten motorek natrhly a dostala se do toho voda.

a je nizka, tak nevim proc bych nekde soupal po brise a kurvil to 

pry mela 180.
felda, fab drzi vic, ted mi teda pritelkyne pripomnela, jak jsme jedno s feldou malem byli v jezere, s feldu jsem odstrelil nejvickrat, ale to bude taky tim, ze jsem s nima najezdil nejvic, nejvic jsem najel s rapidem, ale fewldama dohromady pres pul mega a ne vzdy jsem mel uplne dobre gumy, treba s tema vranikama od Stepana to uz bylo na mokru, jak na lede -> StepaNoFUN: ale jsem Ti za ne vdecny, protoze tenkrat jsem ani na nove gumy nemel :)

. To jen pro zamyšlení, reálně teď jezdím obden za tátou do nemocnice, protože před 2 měsícema taknějak ochrnul a chodit zase začne nejřív na vánoce, pokud to dobře půjde. Takže pokud existuje naděje, že po průměrný nehodě vyleze manželka líp z novýho než z O1 (resp. Bory), tak je to aktuálně pro mně silnější argument než to, že se musí občas resetovat infotainment...

Jako nevím no, mám nějaký věci v kufru asi jsem už starej na to abych je po jízdě potřeboval přerovnávat. Nehledě na to že s těmahle autama se nedá driftovat nejen kvůli ručce, ale hlavně kvůli esp který ti do toho hrábne.
já byl mrtvej
Nějak to měl přes známého ošéfovaný že nepřijde o papíry, ale pak mu ještě dva dny nato naměřili 140 na 50 a všichni od toho dali ruce pryč a měl z toho půl roku papíry v čistírně a psychotesty

Ale samozřejmě může to být i v nápravě.
A jasně, pak je fajn prostor.
Střídám auta jak s obyč ručkou tak elektrickou a musím říct že ta obyčejná je strašná prapodivnost

když tam sedneš v létě tak máš i spálený kukly

Hvězdy se přeci nerozdávají podle toho jak je to auto velký a těžký, to by tatra taky musela dostat víc jak tvoje niva. Pokud bys tou nivou fláknul ve stejný rychlosti do pevný překážky, tak možná raději budu sedět v tom citigou, protože airbag. A protože ta šance že mi to srovná esp a nehodě předejde je taky dost velká. Mimochodem jednou si sem někam dával odkaz na album se starýma nehodama, doporučuju si to hezky všechno přečíst aby jste s Bordererem pochopili na co jsou nový auta plný asistentů ESP a podobných zbytečností a kolik to zachrání životů, např. www.rajce.idnes.cz/marek2
75/.../1620876852