ja som mal 4% na spotrebaku ktorym som hypoteku dorovnaval a mal som z toho zle spanie kym som ho predcasne nesplatil...

To vypadá nadějně, uložil sis číslo?

Viz dnešní hovor (redakčně upraveno)

A jediný co jsem řekl (a za čím si stojím) je, že ten tvůj výrok je manipulativní (neříkám, že nutně úmyslně), protože podprahově naznačuje, že máme drahej plyn, protože si na nás Němci mastí kapsu.
Ale ono kromě nějakých starých fixací nikdo za 15 neprodává, ty ses chytil podvodníků armex, ale najdi si podmínky, to je na 36 měsíců, navíc to s tebou neuzavřou když nebudeš odebírat i elektriku za jejich výhodnou cenu. Koukni na dnešní reálnou cenu do toho ceníku od ČEZu co jsem dával tady-> saskyn2 27.04.22 22:03:34: 

Proč si nenapsal že v tom není jádro pudla už tady Eidymu hned na začátku?
A ano jádro pudla není v 25Kč, jádro je v tom, že ty energie nesmyslně přeplácíme, to jestli je to „jen“ násobek, nebo čtyřnásobek je úplně jedno, protože už to první je naprosto strašný.
Já to pochopil úplně stejně jako ty...

Každopádně v tom případě nevím co tu řešíte, tu aktuální cenu není těžký najít a přepočítat mWh na m3 taky není zas tak těžký
Článek z dneška, když kouknu na 24.4 ze kdy je to video, tak to co tam ten chlap říká naprosto odpovídá realitě.