Tak odměny vedení a dozorčí radě, to je už takovej kolorit ne?

Ale co si budem, silná kulatina u cesty je klidně 1 000Kč/ m3.

Rezu zasadne se sluchatkama... premyslel jsem nad nejakym tlumicem v podobe gumovejch kol pritlacenejch ze stran na kotouc, jakoby proti sobe. Otazka, jestli by to melo efekt.

nebo o čem to celé je

nehledě k tomu že ve starém baráku se to rovná kompletní nové elektrice kvůli revizi a třeba tady v Praze i nový budnik s elektroměrem do plotu. Myslím že mega by teda nestačilo 

a v byte to zrusim a misto karmy bude boiler.

A to zajisté ještě není konec.

. Novy byty luxusni, treba 8+2 a podobne plesnivy od novoty. Vsechno osuleny, co to slo. Podotykam, ze za to ale nemohlo samotny YIT, ale dodavatelsky firmy - klasicky ceskej pristup, omrdat co jde...

Ale to se většinou nestává ze dne na den.

Ale baráky se bouraly a stavěly nový vždycky a teď to nebdue jiný. Ono ty panelákový byty nutně zastarávaj i morálně, přes veškerý rekonstrukce.

A to nemluvim o tom, co jsem tady už řešil dřív, že bych ty 4 mega z mého bytu musel mít v ruce, takže bych ho musel prodat než něco jiného koupím a mezitím musel někam do nájmu (tedy 2x stěhování) a doufal, že vše klapne... Což bych sám asi nějak zkous, ale s rodinou se mi do toho úplně nechce.
ale taky je možný že to může klidně pokračovat stejným tempem, pak ten Synyho byt bude za 30 let ne za 8mio ale za 40 pak ty výpočty vycházejí zase trochu jinak