kapaliny zlevňují )dnes jsem míjel ONO a N95 41,50, Nafta o 2 Kč víc (43,50), ale plyny zatím stále zdražují - Včera jsem tankoval LPG za 21,90 a dneska do kamarádčina vozu v Ruzyni (kde býval nejlevnější plyn široko daleko) za 23,90

-> saskyn2 15.03.22 12:10:35: Jinak já mám slepice, ale určitě ne kvůli nějakýmu šetření, spíš jako určitou formu soběstačnosti-jako lidi mají v záloze kotel na dřevo až rusáci vypnou plyn
a druhým tím hlavním důvodem je že malá je chodí krmit a si buduje nějaký vztah ke zvířatům a všeobecně k životu. Pak se tady 120Kg borec z posilky bojí že ho slepice poklovou a přijde úplně vyplesklej že jsou hodný a vůbec si ho nevšímaly
zatím co malá 5 letá holka je má naučený že jí zobou z ruky a říká že některá jí občas i klovne(při tom krmení), ale že to je omylem a nezlobí se na ně a ani nebrečí.

Jenže pokud bych to všechno chtěl vyrábět dělat doma tak mi z toho jebne a nedělám nic jiného, žádnou práci, žádný dětí, žádný volno nebo dovolená. A zase když to budu kupovat a zapíjet to Kácovkou(mošt) za 60/L tak klidně prožeru v jednom 1000/den a na to většina nemá a proto jde do toho coopu koupit sračky.

...to snad i když půjdeš vybírat papír z kontajnerů tak si proti tomu budeš žít jak král